perjantai 23. tammikuuta 2009

Ystänpäiväkin lähestyy

Ystävänpäivä alkaa lähestyä ja voin alkaa korttirn ym suunnittelun. Miten ilahduttaisin ja muistaisin ystäviä. Tai pitää alkaa! Niiden tekemiseen menee muutama päivä tämän pikkuneitin kanssa. Itseasiassa täytyy aloittaa työpöydän raivaus urakka, niin pääsee ompelemaan taas. Verhot odottavat ja pari myssyäkin pitäisi tehdä ;)


Ystävänpäivän lähestyminen tarkoittaa että pian on myös hääpäivä, 12vuotta! Kyllä sitä välillä pysähtyy ihmettelemään kuin toinen voi olla vieläkin niin rakas ja enenevissä määrin. Uskollisuus ja rakkaus; kaunis pari. Mua on puhutellut uskollisuus, sellainen syvä sitoutuminen joka saa rakastamaan silloinkin kun siltä ei tunnu, silloin kun sairaus tai muut vastoin käymiset kohtaavat. Joku on sanonut, että lasten pitäisi olla uskollisuuden eikä intohimon lapsia. Niinpä, ei hetken leimahdus. Kyllä uskollisuudessa intohimokin löytyy.
Jumala on niin äärettömän uskollinen meille rakkaudessaan. Tälläinen hajatelma...

Sain joululahjaksi 30e lahjakortin ravintolaan, sillä sais kyllä koko väelle pitsat, mutta sen vois nyt kyllä käyttää kahdestaan. (kolmestaan)
Posted by Picasa

3 kommenttia:

malla kirjoitti...

ihana tuo sydän-juttu..ootko tehny ite? mä oon jo kauan suunnitellu tollasen tekoa:)

hyvä hajatelma! se on just ihanaa huomata,että rakkaus toista kohtaa vaan lisääntyy ja lisääntyy...

laita talon kuvia meidän kaikkien iloksi:)

viikonloppuja!-malla-

Minttu kirjoitti...

Hei vaan!
Jostakin tänne sitten tupsahdin vierailemaan ja aina on kiva löytää uusi blogi... Onnea uudelle blogille! Taidan tulla jatkossakin tänne kurkkimaan:) Oikein ihanaista viikonloppua!
Terveisin Minttu

Maaka kirjoitti...

Kiitos, kiitos teille kummallekin.

Joulun alla tein, ajattelin antaa jollekin, mutta se löysikin kotoa hyvän paikan :) Saa tuoda lämpöä sydän talveen.
Oranssiset ruusut ostin kakun koristeeksi ja ne kuivuivat ihanan punaiseksi. Pitää muistaa se taas ens jouluna.