Siirry pääsisältöön

Valoisat huoneet

Kipeän Ean alla istuessani ehdin selata tätä sisutuskirjaa. Ai, että kun meidän pohjoisen kuulas kesävalo on kirjan kuvissa ihanasti pääosassa. Tässä teille lempikuviani:



Kirjan kannet olivat mielestäni tosi kutsuvat <3




Kauneimmat
somisteet






Nämä yllä olevat skannaamani kuvat nähdessään Esikko totesi:
"Aivan kuin meiltä"
Silloin mäkin huomasin yhteneväisyyksiä,
samanaisia huonekaluja jne
ja huomasin skannamieni kuvien olevan samastan huoneesta.
Onko samankaltaisuutta? ;D
Voi kun olisin saanut upean kevät valon vangittua kuviin, sillä kyllähän se jo huoneet ihanati valaisee :)









Meiltä



Mietin tässä kumpi oli ensin muna vai kana?
Ihastuinko kuviin koska ne muistuttavat kotiamme
vai näyttääkö kotimme tältä koska tykkään ja pyrin tähän tyyliin?!





Tässä yksinkertaisessa portaikossa on jotai rauhoittavaa ja samankaltainen kuva on ollut esimerkkinäni rakennusaikana.
Ja ehdottomasti tämä kaikkialta tulviva valo...








Nautin kirjan kuvista, myös muun tyylisistä, odottaessani lempeää kesätuulta verhojani heiluttamaan ja odottaessani että pääsen keräämään kukkasia pientareilta.



Kommentit

Mari T sanoi…
Olipas yhtäläisyyksiä... Mä tykkään tästä sisustustyylistä :) kelpais mullekin :D meidän talossa ei kyllä sisustuksesta voi puhua. Mut onneksi sä et oo nähny meidän tupaa. Hihi.
Mari T sanoi…
Lisäys vielä, ku eka näin noi kuva niin ajattelin et oot uudistanu vähän sisustusta teillä. :)
malla sanoi…
mäki aattelin eka,et onko nää kuvat teiltä:)että löytyy kyllä samankaltaisuutta!
Hanna sanoi…
Oi miten ihania kuvia! Kovasti viehättää minuakin tuollainen sisustustyyli!! Tuo kirja täytynee etsiä käsiin... Blogissani olisi muuten sinulle postia...
tinttarus sanoi…
K A U N I S T A

Kyllä silmää sekä sielua saapi lepuutella näitä kuvia katsoessa.

Ja yhtäläisyyttä löytyi kyllä paljon!!

Siu!!
Maaka sanoi…
Kiitos Mari ja Malla! Kauniisti yliarvioitte sisustuksemma ja VALOKUVAUSTAITONI ;D
Jännä että sitä oli "sokea" eikä itte ollenkaan huomannut yhtenäisyyksiä. Esim ruokapöydäntuolit! Katoin vain että vaalet seinät, meillä tummat, erivärinen kello... :D

Hanna: Pakko oli käydä heti kurkkaamassa. Kiitos :) :)
Mulla kirja oli/on kirjastosta. Pitäiskin palauttaa :S kuinkahan on jo myöhässä...

Tinttarus: Pimieän talven jälkeen Taivaan Isäkyllä hemmottelee meitä kunnolla tällä ihanalla valolla :)


Voi apua meillä eilen taas: Enni sai varmaan lievän aivotärähdyksen. Viiden mais laiton ruokapöytää ja Enni ja Arno leikkivät "jotain tyynysotaa". Kielsin, mut ajattelin et haen vie kupit ja nostan ne sitten pöytään niin eiköhän kuulu TÖMPS. Enni makaa selällään, varmaan suorin jaloin kaatunut. Puol tuntia, vajaa, sit meni nukkumaan. Herätin ennen seiskaa ja itkuinen ja valitti päänsärkyä. Tk:hin olis saanut halutessaan mennä EA:n makaamaan, mut sama tajunnantarkkailu hoitui kotanakin. Kävi suihkussa, annoin supon, istuskeli sylissä ja nukkumaan. Yöllä sitä hieman häirittiin :) ja nyt aamusta jo ihan kunnossa ja reipas ittensä. (hyvä kaikin puolin ja varsinkin ku M:n piti tänään työkeikalle Jkylään. )
Lennu sanoi…
Yhtäläisyyttä kyllä löytyy kodistanne ja kirjan kuvista. Meillä olisi porrasremontti tiedossa ja isäntä ehdotteli vihreän sävyisiä - minä kauhistelemaan - että ei nyt sellaista väriä...mutta kauniilta näyttävät nuo vaalean vihertävät portaat, ei paha ollenkaan. Voisi hyvinkin sopia meille, sitten täytyisi kyllä vaihtaa tapettikin.

No teillä on ollut sitten töminää kunnolla, onneksi ei kovin pahoja sattunut. Kotona varmasti parasta hoitaa pientä lasta omassa ympäristössään, kun seurantaa se olisi ollut tk:ssakin.

Pirteänä varmaan viilettää jälleen!
Lennu sanoi…
Minua kuule nauratti vielä nukkumaan mennessäkin se sinun kirjoituksesi - pomppaavat pöllit! Hauskasti sanottu ja kun katsoi sitä kuvaa, niin parempaa nimeä sille ei voisi ollakaan.
Ihmettelin itsekin, että miten sainkin niin hyvän lennokkaan kuvan.

Ihanaista tulevaa äitienpäivää toivottelen!
Deborah sanoi…
Ihanan valoisia kuvia! Teillä on tosi kaunista ja viihtyisän näköistä. Oikein tuli tunne, että pitäisi omaan kotiinkin saada jotain uudistusta ja raikkautta.:)
Mari sanoi…
Löytyy kyllä ihan selkeästi yhteneväisyyksiä tiedän kodissa ja noiden lehdessä bongaamissasi kuvissa. Teillä on todella kaunis koti, ihan silmä lepää :) Meillä on kolme koiraa ja muita eläimiä, niin saa unohtaa kokonaan kaikki valkoiset sisustukset, elleivät ne vähintään roiku katossa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy saippua ja nestesaippuaa

Olin syksyllä kansalaisopiston saippua kurssilla, ja tein urakalla useammanlaista saippuaa näiden kahden laadun lisäksi. Muutaman viikon päästä siitä tormäsin litran oliiviöljypulloihin 0,50e kpl, joten sitten pidin vielä saippuapajan kotonakin 😄 Meillä on suihkussa käytössä palasaippua. Ne on virkkaamissani pussukoissa, joissa niitä on kätevä käyttää ja sitten ripustaa hygienisesti kuivumaan. Näin korona aikana nestesaippua kului kovasti käsiä pestäessä ja ne myös kuivattivat käsiä. Joten päätin kokeilla onnistuisiko nestesaippua itsetehdystä palasaippuasta. Raastoin perusohjeella tehtyä palasaippuaa ja yhden hunajasaippouan lisäksi. Saippuaa oli muuten nautinto raastaa,  just täydellinen koostumus. Tutkin ohjeita netistä ja valitsin yksinkertaisimman. Koska vesi on nestesaippuassa se pilaantuva osa, keitin sitä vähintään viis minuuttia ja annoin jähtyä. Ohjeeksi tästä ei nyt sitten kuitenkaan ole, sorry! Oon tehnyt nyt kaks kertaa. Ekalla kertaa jotain litra vettä ja desi saippuaa o

Diy pyykkietikka

Mä oon jo jokin aika sitten siirtynyt käyttämään vallan pyykkietikkaa huuhteluaineen sijaan. Viime viikolla sen sijaan että olisin hakenut kaupasta valmiin tuotteen, tein netistä  kuinka sitä vois tehdä itte ja edullisemmin. Eipä tuo mitään rakettitiedettä ollut, haaste oli lähinnä mistä eteerinen öljy.  Mä halusin sitä heti ja muutenkin en oo pariin vuoteen tilannu mitään nettikaupasta, joten lähikaupasta pitäisi löytyä. Joku oli käyttänyt ihan saunatuoksuja, joten päätin aloittaa kans niillä. Mandariini ja greippi toimivat hyvin, paitsi luin sitten myöhemmin että sitrusöljyt ei oo pyykkikoneelle hyväksi.  Eilen piti tehdä lisää ja Rajamäen väkiviinaetikkaa lisäksi ostin Salmiakki tuoksuöljyn ( siinäkin on appelsiinia, huoks) Vielä on kokeilematta miltä salmiakkitipat puhtaassa pyykistä tuoksuu. Öljytipat kelluvat selvästi pinnassa, joten muistaa ainakin ravistaa ennen koneen lokeroon laittamista. Pulloihin liimailin etiketit

Asuntovaunun maalausta

Syksyllä isännys ähisi eräänä iltana muutaman tovin ennen kuin sai vaunun liinojen, pyöreiden puukalikoiden ym avulla hinattua talliin. Ei riittänyt että otti pois renkaat, myös akselin joitui ottamaan pois alta että mahtui ovista sisälle. Tallissa se on odottanut kevättä ja innostusta. Lämpöiset päivät saivat innostuksen heräämään. Joten tämän vappuviikonlopun projektiksi otettiin vaunun maalaus. Hiomista ja teippausta. Pellikattomaalia ja sähkökäyttöinen ruisku. Valkoista ja harmaata.  Tässä vaiheessa näyttää aikastakin hyvältä!?! Vanhenenee ihan silmissä... hyvällä tavalla! :D Saa nähdä mikä on lopputulos. Kolmaskin väri tähän vielä tulee (+mustat listat). Arvaatko mikä? ;) Tältä näytti su illalla, kun ekaa harmaata kerrosta vedettiin. Päivällä sataneen valkoisen lumen ja harmaiden pilvien kunniaksi?  Tässä meidän inspiraatio kangas väritykseen: Vaaleanturkoosia tietenkin saa meidän vaunu vielä pintaan