Siirry pääsisältöön

Projektina Polar 425: Matkakunnossa!

 Meinasin laittaa otsikoksi notta
Valamis!
mutta ei tämä vielä valmis ole.
Sähköt tai lähinnä lamput on etsimättä,
niitä kun ei vielä tarvita sekä ulkopuoli maalaamatta.
Mies väsäilee juuri nyt katosta ja
A13v hio rappunrunkoa.


Viime sunnuntaina-aamu valkes sateisena.
Hieman tympiää oli kantaa pakkailla vaunua
ja iskän vie viimeistellä joitain juttua ulkopuulelta.
Oikeesti kuitenkin sade oli hyvä juttu,
ei ollut kiire matkaan eikä tarvinnut stressata "äkkiä nyt!"
Iltaruokakin syötiin vielä kotosalla ennen reissuun lähtöä.



Etuosassa on nukkumasija viidellä
ja tälläinen levitettävä sänky tehtiin perään.
Siinä mahtuu loput neljä koisimaan,
joista yks "alamittainen" tuolla lipaston
 takana 110cm pituudella.



Ellokselta tilailin uusia liinavaatteita.
Halusin pieneen tilaan vaaleta rauhalliset lakanat
ettei eriparien kirjavuus toisi levottomuutta.



Vähän väriäkin ja sitten 
"nyt se on meidän näköönen"




Peili tuli vaunun mukana, oli
tässä kohdin komeron oven sisäpuolella kiinni.
Nyt se sai listasta kehykset ympärilleen.


Mun pakatessa siellä jo osa vietti siellä jo aikaansa


ja riehumiseltakaan ei todella vältytty! :D


Se oli nyt matkakunnossa,
kaikki tarvittava paikoillaan.
Ei teltan kasailuja eikä
varsinkaan (mun mielestä ällöjä) vuokramökkejä,
vaan omat puhtaan patjat ja tyynyt.

Tuntui hyvältä lähteä lomareissulle!

Maaka



Kommentit

Ei vitsit miten upia Se on. :) syyhyttää niin alakaa itekki remppaa joku retro vaunu oman näkösensi. Kyllä tuolla kelepaa matkustaa. :)
Vekarus sanoi…
Hyvää lomaa koko perheelle söpössä vaunussanne!
katjainkeri sanoi…
Ihana ♥
Kun itse tekee saa mieleisensä!

On siinä mukava matkata!
suvi sanoi…
tykkään ihan hirviästi ja toivon jokaiselle kilometrille ihania hetkiä+muistoja <3
meijän vaunuki on pohjia myöten tuunattu uudeksi,tosin itse ei oo tikkua ristiin siihen laitettu,mutta...saman kovan urakan sekin on kokenut!
Enimmillään siinä on nukkunu 11 henkeä :)
Unknown sanoi…
Oon niin suurella mielenkiinnolla lukenut tätä asuntovaunun remppaa. Meillä kun on pihassa vanha ja ankea vaunu joka kaipaisi kovaa kyytiä samanlaista kokonaisvaltaista uudistusta. Vähän alkaa innostus heräämään josko tälläinen operaatio tehtäis myös meillä.
Anna sanoi…
Kiva oli seurata vaunupostauksia!
E sanoi…
Mielettömän suloinen tuli vaunusta. Kyllä tuolla kelpaa reissata ja yöpyä!
Kultakutri sanoi…
Oi miten suloine reissukoti teillä onkaan!!! :) Mukavia matkoja!
Anskuli sanoi…
vaude, varmasti hienoin vaunu ikinä :) Niin kodikas <3
Kyllä ootta jaksanut nähdä vaivaa, varmasti on kyllä sen arvoinen :)
Mukavia vaunulomia!!
Tanja sanoi…
On kyllä upea ja ihan teidän näköinen vaunu. Miten monelle vaunussa oli alunperin nukkumapaikat? Itsekkin etsin ensi kesän reissuun vaunua joka sitten tehtäisiin oman näköiseksi, 7 nukkujaa meitäkin olisi :) Teidän projektista taitaa muutama vinkki meidänkin matkaan tarttua :)
Susanna sanoi…
Kuin karamelli, niin suloinen :)
RUUTUOVEN TAKAA sanoi…
Voi mavonsilimä ku tuli upee!!!
Kaisa sanoi…
Aivan mielettömän suloinen pikkukoti!
Maaka sanoi…
Neljälle tais olla ilmoituksessa. Peräs metrinen ja edes 160cm syvä pöytäryhmä. Mukava juttu jos voi olla inspiroimas teidän vaunun kehittelyä :)
Anonyymi sanoi…
Hei, Mitä laitoitte lattiaan, onko muovimattoa? Ihana vaunu! <3
-N-
Maaka sanoi…
On muovimattoa, löytyi kaupasta sopivasti oikeän värinen ja edullinen pala :)
N sanoi…
Miten ihana! Jos meillä ei tän hetkinen vaunu olis niin hyvässä kunnossa pintoineen kaikkineen, niin oispa kiva saada vähän muutosta tännekin! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy saippua ja nestesaippuaa

Olin syksyllä kansalaisopiston saippua kurssilla, ja tein urakalla useammanlaista saippuaa näiden kahden laadun lisäksi. Muutaman viikon päästä siitä tormäsin litran oliiviöljypulloihin 0,50e kpl, joten sitten pidin vielä saippuapajan kotonakin 😄 Meillä on suihkussa käytössä palasaippua. Ne on virkkaamissani pussukoissa, joissa niitä on kätevä käyttää ja sitten ripustaa hygienisesti kuivumaan. Näin korona aikana nestesaippua kului kovasti käsiä pestäessä ja ne myös kuivattivat käsiä. Joten päätin kokeilla onnistuisiko nestesaippua itsetehdystä palasaippuasta. Raastoin perusohjeella tehtyä palasaippuaa ja yhden hunajasaippouan lisäksi. Saippuaa oli muuten nautinto raastaa,  just täydellinen koostumus. Tutkin ohjeita netistä ja valitsin yksinkertaisimman. Koska vesi on nestesaippuassa se pilaantuva osa, keitin sitä vähintään viis minuuttia ja annoin jähtyä. Ohjeeksi tästä ei nyt sitten kuitenkaan ole, sorry! Oon tehnyt nyt kaks kertaa. Ekalla kertaa jotain litra vettä ja desi saippuaa o

Diy pyykkietikka

Mä oon jo jokin aika sitten siirtynyt käyttämään vallan pyykkietikkaa huuhteluaineen sijaan. Viime viikolla sen sijaan että olisin hakenut kaupasta valmiin tuotteen, tein netistä  kuinka sitä vois tehdä itte ja edullisemmin. Eipä tuo mitään rakettitiedettä ollut, haaste oli lähinnä mistä eteerinen öljy.  Mä halusin sitä heti ja muutenkin en oo pariin vuoteen tilannu mitään nettikaupasta, joten lähikaupasta pitäisi löytyä. Joku oli käyttänyt ihan saunatuoksuja, joten päätin aloittaa kans niillä. Mandariini ja greippi toimivat hyvin, paitsi luin sitten myöhemmin että sitrusöljyt ei oo pyykkikoneelle hyväksi.  Eilen piti tehdä lisää ja Rajamäen väkiviinaetikkaa lisäksi ostin Salmiakki tuoksuöljyn ( siinäkin on appelsiinia, huoks) Vielä on kokeilematta miltä salmiakkitipat puhtaassa pyykistä tuoksuu. Öljytipat kelluvat selvästi pinnassa, joten muistaa ainakin ravistaa ennen koneen lokeroon laittamista. Pulloihin liimailin etiketit

Asuntovaunun maalausta

Syksyllä isännys ähisi eräänä iltana muutaman tovin ennen kuin sai vaunun liinojen, pyöreiden puukalikoiden ym avulla hinattua talliin. Ei riittänyt että otti pois renkaat, myös akselin joitui ottamaan pois alta että mahtui ovista sisälle. Tallissa se on odottanut kevättä ja innostusta. Lämpöiset päivät saivat innostuksen heräämään. Joten tämän vappuviikonlopun projektiksi otettiin vaunun maalaus. Hiomista ja teippausta. Pellikattomaalia ja sähkökäyttöinen ruisku. Valkoista ja harmaata.  Tässä vaiheessa näyttää aikastakin hyvältä!?! Vanhenenee ihan silmissä... hyvällä tavalla! :D Saa nähdä mikä on lopputulos. Kolmaskin väri tähän vielä tulee (+mustat listat). Arvaatko mikä? ;) Tältä näytti su illalla, kun ekaa harmaata kerrosta vedettiin. Päivällä sataneen valkoisen lumen ja harmaiden pilvien kunniaksi?  Tässä meidän inspiraatio kangas väritykseen: Vaaleanturkoosia tietenkin saa meidän vaunu vielä pintaan