perjantai 20. maaliskuuta 2009

Lamppuhaaste


Lampuista on taitanut olla oikein haastettakin liikkeellä, johon osaltani vastaa nyt. Minulla pitää olla valoa ja valoista (jo miinusnäönkin takia) joten valaisimet ovat tärkeitä. Nämä lamput tekevät kauneudellaan minut iloisiksi, elämän pieniä iloja :D Olen iloinen ja ihan Taivaan Iskälle kiitollinen, että olen ne löytänyt.


Olimme rakennusaikana syömässä ystävien kanssa ja autolle kävellessäni näin lampun liikkeen ikkunassa. Kutsuin mieheni sitä myös ihailemaan ja totesimme että Tuo kuuluu olohuoneeseemme. Parin päivän päästä olimme sitä kysymässä. Se oli huomattavasti kalliimpi kuin muut lamppumme, mutta...


Mutta se tulisi hyvin huomattavaan osaan ja isoon huoneeseen ja se oli täydellinen. Äiti on ostanut yli 40v sitten upean kristallikruunun ja se on heillä edelleen. Totesin että valaisin on huomattavasti sohvakalustoa edullisempi, mutta näkee varmasti useamman kaluston vaihtumisen. Paikallisesta sähköliikkeestä löytyi sama valaisin ja edullisemmin. Ja pöydän päälle samaa sarjaa kohtuu hintainen versio. Siellä se tallessa sitten odotti joitain kuukausia muuttopäivää


Pentikin kesäalesta ostin kans muuttoa odotellessa kaksi näköistäni varjostinta. Jalkoja en siinä kohtaa murehtinut. (Myöhemmin olen todennut että oikeanlaisten löytäminen on hankalaa.) Sopivat jalat löytyivät mukavasti: sisko oli ostanut Ikeasta ylimääräiset 5e ja möi ne mulle. Tykkään varjostimien herkästä kevestä tunnelmasta ja ajattomuudesta. Hieman ne pääsevät jaloissa keikkumaan, mutta ainahan saa suoristettua takaisin.


9 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Tulin kurkistamaan ja ihastuin näkemääni. =)

Täällä on kaunista ja lämmintä...

piitis kirjoitti...

Heissan! Kauniita valaisimia teillä ja ed.postauksen penkki on ihana:))
Toivotan Sinulle mukavaa viikonloppua!
Terkuin Piitis

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Upea on olohuoneen valaisin. En ole tuollaista mallia nähnytkään...hieno.
Ja nuo varjostimetkin ...kauniita....
Hyvää viikonloppua sinulle!

Hanna kirjoitti...

Oi ihania lamppuja! Tosi kiva idea tällainen lamppuhaaste, taidanpa napata matkaani :)
Leppoisaa viikonloppua!

Maaka kirjoitti...

Tervetuloa toistekin,Hallatar. Piipahdin kans blogeissasi, mutta en tainnut ehtiä jättää terveisiä, mutta ens kerralla...

Ottakaahan lamppuhaastetta mukaanne vaan. Niin pääsee niitä ihastelemaan :)

Mukavaa ja valoisaa viikonloppua itsekullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita valaisimia!
Hyvää viikonloppua!<3

mimmuli kirjoitti...

Kiitos sinne minne se kuuluu=)) Niinpä...olen aivan samaa mieltä...taivaassa jos missään osataan ymmärtää kauneuden päälle..ja varmaan tuo lamppu oli teitä varten =)) <3 Kaunis=)

Maaka kirjoitti...

Hyvää viikonloppua teillekin, Riitta-Maria!

Yes, mimmuli! Lieko hupsua lapsenuskoa jonkun mielestä, mutta mulla on niiiin suuri Isä, ettei voi kuin pienistäkin asioista häntä kiittää. Jos jokin asia tekee mut onnelliseksi se täytyy tulla Häneltä.

Marge kirjoitti...

Olen samaa mieltä Maaka, kaikki hyvä tulee Hältä. Noi lamppusi olivat todella kauniita!!
Ostimme ihan hiljan olohuoneseen uuden senkin ja olen siitä niin iloinen ja kiitän Häntä elämän pienistä iloista, sillä nyt ajattelen, että nekin tulevat Häneltä.