Siirry pääsisältöön

Villa, villa...mikä?!?

Toisilla on niin mukaavia nimiä kodeilleen
Esim. villa Viola :)
Ja olisihan sitä mukava toivottaa tervetulleeksi
meidän....??

Meidän tupahan näyttää Rauhalalta,
muttei tämä ole Kannustalon Rauhala.,
Ja vaikka rauha on sydämmessä,
muuten rauhala on ihan liian seesteinen nimi
meidän perheen kodille.
Vaikka me kovaa mekkalaa pidetäänkin,
niin ei me silti mikään Räyhäläkään olla!
Jostain syystä
mieleen putkahtaa usein miten...

...Pölhölä ;D
Mutta se vain on sellainen nimi
jota ei muut voi käyttää.
Sillä se tulisi lausua suurella rakkaudella :))

Se kyllä saatoi taas tulla kyllä tulla naapureidenkin mieleen kun ystävien kanssa juhlistimme Emma 11v:tä. Pelaten sulkkista, rantapalloa ja jalkapalloa.

Ääntä syntyi - 75% meistä, mutta puolustukseksi täytyy sanoa että vieraan innoittivat meitä eläytyessämme peliin :)

Siskon perhettä (4poikaa) kutsuttiin silloin aikanaan Kiljusen herrasväeksi ja se kyllä kuvastaa meitäkin :)

Mutta mikä olisi meidän kodin nimi??

Ja se villa, se etuliite, taitaa kuulua vanhalle kauniille pitsihuvilalle/talolle?

Ihania lankoja.

Näistä saa ihastuttavia kukkasia :)

Kommentit

-TIINA- sanoi…
Villa Touhula tietenkin!!!

Tosi hauska tuo kuva veneestä uima-altaassa...
Vekarus sanoi…
Voi ei PrinsessaTrio ehti ensin, minä olisin ehdottanut samaa!
Lennu sanoi…
Villa Vilskeelä voisi olla teidän talonne. Vilskettä riittää varmasti lasten kanssa. Ja jos laittaisi vielä W:llä niin olisi oikein hieno...hih.

Mukavaa viikkoa Willa Wilskeelään!
malla sanoi…
huomenta!
kiitos viimeisestä:)
pannaan nimi asia mietintään,jos jotain tulis mieleen:)
Krisse sanoi…
No sattuipas..minustakin Touhula olisi sopiva..
Meidän Villa on sellainen karamelli..sanovat muut ja Vaarala nimi tulee taas tämän tilan nimestä..se on Vaaralan tila...että sellaista villaa:-))
Anonyymi sanoi…
Villa Elonhetki!
Jokainen päivä täynnä eloa, iloa ja harmia mahtuu aina sen verran että tasoittaa kulkua! Seitsenhenkisen perheen emona tiedän tunteen. Meilläkin vanhin tytär totesi hieman nuorempana jonnekkin kylään tai vastaavaan mennessä, että ollaanko puolet porukasta?
Terkuin -kati-
JOHANNA sanoi…
Meillä on vain meidän sukunimi villa sanan perässä...:)Lämpimiä päiviä teille sinne villa...johonkin...;)
Maria sanoi…
Täällä on jo monta hyvää ehdotusta. Ensimmäisenä tuli mieleen Villa Weikeä -teillä kun on veikeän suloisia pirpanoita ja paljon elämäniloa! :))

(Meillä mietitään samaa asiaa mökin kohdalla. Jotain kivaa, mutta ei sitä villa-alkua. Mökkeröiseksi sanotaan nyt, mutta olen tuuminut kaikenlaisia Saniaislehtoja ja muita. Vielä ei ole sopivaa löytynyt, joka miehille kelpaisi... :)) )
Anonyymi sanoi…
Tuo Villa Touhula on kyllä kiva...Villa Rakkaus, Villa (joku sinien kukka)...


Emma-Veeralle *halaus* ja onnentoivotukset synttäripäivästä!

Mukavalta näytti tuo sortinsakki-rusqu ottelu...ja ääntähän pitää aina lähteä kun pihalla temmelletään....(Villa Sortinsakki tuli kans mieleen)...

Kaikista ihanin Villa nimi tulisi kyllä jostain kauniista sinisestä kukasta (eikös teidän talo ollutkin sininen), koska kaunishan se teidän talo on...

Mi-Ma
Anonyymi sanoi…
Touhula olis oikein hyvä nimi!
meidän talon alkuperäinen nimi on villa kulmala-talo sijaitsee kadun kulmassa joten tästä varmaan nimi tullut aikoinaan.

olipa taas paljon ihania postauksia tänne tullut.
Niinu sanoi…
Kiva lahja, ei mitään turhaa krääsää:)
Onnittelut myös täältä päin nuorelle neidille!
Maaka sanoi…
Mmmh. Onpas tullut HYVIÄ ehdotuksia. Kiitos! :)

Meidän sukunimi on tylsä, yleisempi täälläpäin kuin Virtanen :D ja omaasukua ei voi käyttää. Ja siitä johdettu onkin vielä olemassa.

Tuo Touhula on ollut itselläkin mielessä. Taitaa blogin nimi siihen johdatella. Richard scarryn kirjat ovat meidän lemppareita, joten heti alkaa vain vilistää Mato ja Hessu silmissä omena-autolla ;)ja tunnari soi päässä.

Villa Veikeä tai Willa Wilske/Wilskelä. Ei paha, ei!

Sinisestä kukasta tulee mieleen ekana lupiini. Niitä kun kasvaa tässä tien varressa. Ja kun ekan kerran tultiin tonttia katsomaan ne toivat kotoisaa tunnelmaa. Ja ne ovat jokainen erilaisia, kimppu on eri sortinsakki :D

Näitä täytyy nyt rauhassa pyöritellä ja kysyä väen mielipidettä :)
Maaka sanoi…
Niin ja villa Elonhetki.
Vielä kun me eletään niin tässä ja nyt. Huomista ei juuri edeltä suunnitella. Ehkä vain siksi ettei ole moiseen aikaa :)))
Ja katin "perustelut" kolahtivat
-T sanoi…
Niin kivoja kesäkuvia ja tapahtunutta siellä! Hyödyllinen ja kaunis tuo lahja :)
Villa Eloisaan tai... Sinne kuitenkin valoisia&lämpöisiä kesäpäiviä!! :)
Heli sanoi…
Kivoja ja osuvia nimiehdotuksia!
Villan perään -tai ilman villaa- jokin nimi kotinne paikan nimestä tai sukunimestänne. Mites olis Villa Vanamo? Jos eiku KUN meille joskus saadaan unelmieni huvimajakömmelipömpeli, niin sen nimeksi tulee Villa Valamu: valmu tarkoittaa unikkoa, mutten osaa sanoa ku valamu. Sunnuntaisin nimi voisi olla juhlavammin Villa Somnus: somnus tarkoittaa kans unikkoa, joista pidän kovasti. Muutamaa lajiketta löytyy omasta pihasta.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy saippua ja nestesaippuaa

Olin syksyllä kansalaisopiston saippua kurssilla, ja tein urakalla useammanlaista saippuaa näiden kahden laadun lisäksi. Muutaman viikon päästä siitä tormäsin litran oliiviöljypulloihin 0,50e kpl, joten sitten pidin vielä saippuapajan kotonakin 😄 Meillä on suihkussa käytössä palasaippua. Ne on virkkaamissani pussukoissa, joissa niitä on kätevä käyttää ja sitten ripustaa hygienisesti kuivumaan. Näin korona aikana nestesaippua kului kovasti käsiä pestäessä ja ne myös kuivattivat käsiä. Joten päätin kokeilla onnistuisiko nestesaippua itsetehdystä palasaippuasta. Raastoin perusohjeella tehtyä palasaippuaa ja yhden hunajasaippouan lisäksi. Saippuaa oli muuten nautinto raastaa,  just täydellinen koostumus. Tutkin ohjeita netistä ja valitsin yksinkertaisimman. Koska vesi on nestesaippuassa se pilaantuva osa, keitin sitä vähintään viis minuuttia ja annoin jähtyä. Ohjeeksi tästä ei nyt sitten kuitenkaan ole, sorry! Oon tehnyt nyt kaks kertaa. Ekalla kertaa jotain litra vettä ja desi saippuaa o

Diy pyykkietikka

Mä oon jo jokin aika sitten siirtynyt käyttämään vallan pyykkietikkaa huuhteluaineen sijaan. Viime viikolla sen sijaan että olisin hakenut kaupasta valmiin tuotteen, tein netistä  kuinka sitä vois tehdä itte ja edullisemmin. Eipä tuo mitään rakettitiedettä ollut, haaste oli lähinnä mistä eteerinen öljy.  Mä halusin sitä heti ja muutenkin en oo pariin vuoteen tilannu mitään nettikaupasta, joten lähikaupasta pitäisi löytyä. Joku oli käyttänyt ihan saunatuoksuja, joten päätin aloittaa kans niillä. Mandariini ja greippi toimivat hyvin, paitsi luin sitten myöhemmin että sitrusöljyt ei oo pyykkikoneelle hyväksi.  Eilen piti tehdä lisää ja Rajamäen väkiviinaetikkaa lisäksi ostin Salmiakki tuoksuöljyn ( siinäkin on appelsiinia, huoks) Vielä on kokeilematta miltä salmiakkitipat puhtaassa pyykistä tuoksuu. Öljytipat kelluvat selvästi pinnassa, joten muistaa ainakin ravistaa ennen koneen lokeroon laittamista. Pulloihin liimailin etiketit

Asuntovaunun maalausta

Syksyllä isännys ähisi eräänä iltana muutaman tovin ennen kuin sai vaunun liinojen, pyöreiden puukalikoiden ym avulla hinattua talliin. Ei riittänyt että otti pois renkaat, myös akselin joitui ottamaan pois alta että mahtui ovista sisälle. Tallissa se on odottanut kevättä ja innostusta. Lämpöiset päivät saivat innostuksen heräämään. Joten tämän vappuviikonlopun projektiksi otettiin vaunun maalaus. Hiomista ja teippausta. Pellikattomaalia ja sähkökäyttöinen ruisku. Valkoista ja harmaata.  Tässä vaiheessa näyttää aikastakin hyvältä!?! Vanhenenee ihan silmissä... hyvällä tavalla! :D Saa nähdä mikä on lopputulos. Kolmaskin väri tähän vielä tulee (+mustat listat). Arvaatko mikä? ;) Tältä näytti su illalla, kun ekaa harmaata kerrosta vedettiin. Päivällä sataneen valkoisen lumen ja harmaiden pilvien kunniaksi?  Tässä meidän inspiraatio kangas väritykseen: Vaaleanturkoosia tietenkin saa meidän vaunu vielä pintaan