Siirry pääsisältöön

Syksyinen olohuoneemme


Nyt sitä yleiskuvaa :)






Mä mietiin kauan viitsinkö kokeilla olkkariin toisia verhoja,
sillä suunnitelmissa on tai oli
punavalkoinen joulu....
No ajattelin kokeilla pariksi kuukaudeksi,
ties vaikka kyllästyisikin siinä ajassa...
Toisaalta voishan joulu ollakin tänä vuonna
hopeaa, valkeaa, pitsiä jne ;)

Jouluun on muuten matkaa vielä 13 vkoa!
Onko se paljon vai vähän....?

Kommentit

malla sanoi…
mä päätin viime vuonna,että laitan just hopeaa ja valakosta romanttista joulua...mutta jostain se punanen sitte hiipi mukaan kuvioihin mitä lähemmäs aattoa päästiin:) saapas nähä miten tänä vuonna käy!
Häh? Kolmetoista!!! Sittenhän tässä on jo kiire! :)

Ihana olohuone!
Anu sanoi…
Eikö tosiaan oo enempää viikkoja jouluun? Nythän pitää jo kovaa alkaa suunnitella yhtä ja toista ;) ps. vähän olen jo suunnitellutkin, nautin niin joulufiilistelystä
pps. kaunista ja niin viihtyisää teillä!
Vekarus sanoi…
Ihanasti väriä!

Minua ei muuten närästänyt kummastakaa, mutta molemmilla oli paksu tukka syntyessään :-)

Toivottavasti helpottaa! Voimia!
Rouva V sanoi…
13 viikkoa??? Vastahan oli kesä! :D
Jonna sanoi…
Voi niin vähän enään..kyllä aika menee ja odottaminen on parasta :) Ihana olkkari!
TilkkuSatu sanoi…
Aivan ihanalta näyttää tuon väriset verhot :)) Mä oon onneksi jo aloittanu joulujuttujen ompelun...
Taina sanoi…
Vau,miten kaunis on teidän olohuone,siis niin ihanan valkoista.:)Kauniit punaiset ruusut maljakossa,kyllä tuolla kelpaa asustella!
Anonyymi sanoi…
Ihana olohuone, hyvin sopii nuo uudet verhotkin! Kiinnitin huomiota tuohon upeaan, isoon kolmisydämiseen kynttilään, mistähän olet tuollaisen löytänyt? Olen etsiskellyt mutta noita tuntuu olevan harvassa. Varmaankin semmoisilta kynttiläkutsuilta tommoisen voisi löytää mutta en ole sellaisilla ollut vuosiin, pitääs varmaan mennä!
Nina sanoi…
siis vaan 13... APUA! Mä kun suunnittelin tekeväni kaikki joululahjat ja koristeet ja... ja... Kiitos herätyksestä!
Kaunis olkkari! :)
heini sanoi…
Voi mä niin tykkään tosta teidän olohuoneesta! Kaunista!
13 viikkoa on tosi vähän... Oi oi, ihanaa... Kohta saa alkaa odottaa ihan tosissaan! :)

-Heini-
Hanna sanoi…
NIIIIIn kaunista siellä!! ♥ Aika menee kyllä hurjaa kyytiä, eli ei aikaakaan kun jo joulu on ovella. ;D Mie jotakin olen suunnitellut ja aloitellut, mm. niitä lahjoja... ;)
Virpi sanoi…
Kaunista! Uskaltaispa itsekin kokeilla... olen vain niin vaaleaan ihastunut ja tykästynyt. Mutta vaihtelu kyllä nyt virkistäis näitä harmaita päiviä!

Onko se joulu niin lähellä? Täytyis alkaa valmistautumaan. Joka syksy päätän, että tänä vuonna aloitan ajoissa jouluvalmistelut, mutta jostain syystä se aina jää viimetippaan. No mutta joka vuosi on joulu meillekin tullut :)
Maaka sanoi…
Mulla kun on tämä virallinen joululaskuri, jossa päivät vähenevät.... Pidän teidät ajan tasalla joulun odotuksen suhteen :D

Ei sitä aikaa enää tosiaan juuri ylimääräisiä ole niiden joululahjatekemisten suhteen! Suunnitelmat "joulukukkien" suhteen on jo ihan hyvät... ja pian pitää aloittaakin.

Kynttilä on muuten Partylite-tuote oon saaut sen emännänlahjaa tai muuten lahjaksi... monta vuotta se on jo mulla ollut. Jokohan sen sais tänä vuonna polttettua tai edes osittain :D

Näläkä vain kuuhulluusko mut herätti tähän aikaan... ehkä kuuhulluus sai havahtumaan nälkään... ja nyt leivän syötyä alkaa jo luomet painumaan, onneksi!
Anu sanoi…
Hieno olkkari :)
Ajatella, pian se joulu jo jolkottaa! Hih, ihan huomaamatta ajatukset hiipii jouluun, varmuuden vuoksi jo näin syyskuussa ;)
Joulussa on mielestäni ehdottomasti parasta juuri se odotus, suunnittelu ja kodin laittaminen pikkuhiljaa.
Mukavaa loppuviikkoa!
-TIINA- sanoi…
Voi miten kaunista!! Ihana toi kynttilänjalka kokoelma tuossa pöydällä, tykkään!!

Sieltä se jouu tulee, ja minusta se tulee ihan liian nopeasti, kaikki lahjat vielä suunnitelmavaiheessa ;) Ja meille tulee varmaan valkoinen joulu, ripauksella punaista ja harmaata ;)
Titti sanoi…
Voi miten onkaan kaunista, kodikasta ja tunnelmallista!♥
Joulussa on minusta parasta juuri se odotus, fiilistely ja suunnittelu!
Tiina sanoi…
Kaunis olohuone ja verhot sopivat mainiosti.
Mulla oli viime jouluna ihan valkoinen väritys ja tykkäsin kovasti ... katotaan pujahtaako tänä jouluna mukaan joku muu väri ;)
Mietiskelijä sanoi…
Hui! En olekaan tajunnut että VAIN 13 viikkoa jouluun enää. Olen suunnitellut tekeväni vaikka mitä kivaa joululahjoiksi mutta kerkeänköhän kaikkea enää toteuttaakaan... :/ Ja luonnollisesti myös kotiin kaikkea ihanaa.

Teillä on kyllä niin kaunis koti että oikein silmä lepää kun kuvia katselee :)
Teillä näyttää niin ihanalta!
Jouluhan on siis jo ihan ovella, tosiaankin pitäis jo kiireesti värkätä kortteja :O
Blogissani on sulle jotain :)
sanna sanoi…
Kaunis ja kotoinen olohuone! Ihania värejä. Hyvää lauantaita sinulle!
Unknown sanoi…
Mun mielestä jouluun on enää vähän aikaa ja siksi täpisen siitä jo kovasti! Tiedän että suurin osa lähipiirissäni pitää mua höpsähtäneenä, mutta niinhän mä vähän olenkin:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy saippua ja nestesaippuaa

Olin syksyllä kansalaisopiston saippua kurssilla, ja tein urakalla useammanlaista saippuaa näiden kahden laadun lisäksi. Muutaman viikon päästä siitä tormäsin litran oliiviöljypulloihin 0,50e kpl, joten sitten pidin vielä saippuapajan kotonakin 😄 Meillä on suihkussa käytössä palasaippua. Ne on virkkaamissani pussukoissa, joissa niitä on kätevä käyttää ja sitten ripustaa hygienisesti kuivumaan. Näin korona aikana nestesaippua kului kovasti käsiä pestäessä ja ne myös kuivattivat käsiä. Joten päätin kokeilla onnistuisiko nestesaippua itsetehdystä palasaippuasta. Raastoin perusohjeella tehtyä palasaippuaa ja yhden hunajasaippouan lisäksi. Saippuaa oli muuten nautinto raastaa,  just täydellinen koostumus. Tutkin ohjeita netistä ja valitsin yksinkertaisimman. Koska vesi on nestesaippuassa se pilaantuva osa, keitin sitä vähintään viis minuuttia ja annoin jähtyä. Ohjeeksi tästä ei nyt sitten kuitenkaan ole, sorry! Oon tehnyt nyt kaks kertaa. Ekalla kertaa jotain litra vettä ja desi saippuaa o

Diy pyykkietikka

Mä oon jo jokin aika sitten siirtynyt käyttämään vallan pyykkietikkaa huuhteluaineen sijaan. Viime viikolla sen sijaan että olisin hakenut kaupasta valmiin tuotteen, tein netistä  kuinka sitä vois tehdä itte ja edullisemmin. Eipä tuo mitään rakettitiedettä ollut, haaste oli lähinnä mistä eteerinen öljy.  Mä halusin sitä heti ja muutenkin en oo pariin vuoteen tilannu mitään nettikaupasta, joten lähikaupasta pitäisi löytyä. Joku oli käyttänyt ihan saunatuoksuja, joten päätin aloittaa kans niillä. Mandariini ja greippi toimivat hyvin, paitsi luin sitten myöhemmin että sitrusöljyt ei oo pyykkikoneelle hyväksi.  Eilen piti tehdä lisää ja Rajamäen väkiviinaetikkaa lisäksi ostin Salmiakki tuoksuöljyn ( siinäkin on appelsiinia, huoks) Vielä on kokeilematta miltä salmiakkitipat puhtaassa pyykistä tuoksuu. Öljytipat kelluvat selvästi pinnassa, joten muistaa ainakin ravistaa ennen koneen lokeroon laittamista. Pulloihin liimailin etiketit

Asuntovaunun maalausta

Syksyllä isännys ähisi eräänä iltana muutaman tovin ennen kuin sai vaunun liinojen, pyöreiden puukalikoiden ym avulla hinattua talliin. Ei riittänyt että otti pois renkaat, myös akselin joitui ottamaan pois alta että mahtui ovista sisälle. Tallissa se on odottanut kevättä ja innostusta. Lämpöiset päivät saivat innostuksen heräämään. Joten tämän vappuviikonlopun projektiksi otettiin vaunun maalaus. Hiomista ja teippausta. Pellikattomaalia ja sähkökäyttöinen ruisku. Valkoista ja harmaata.  Tässä vaiheessa näyttää aikastakin hyvältä!?! Vanhenenee ihan silmissä... hyvällä tavalla! :D Saa nähdä mikä on lopputulos. Kolmaskin väri tähän vielä tulee (+mustat listat). Arvaatko mikä? ;) Tältä näytti su illalla, kun ekaa harmaata kerrosta vedettiin. Päivällä sataneen valkoisen lumen ja harmaiden pilvien kunniaksi?  Tässä meidän inspiraatio kangas väritykseen: Vaaleanturkoosia tietenkin saa meidän vaunu vielä pintaan