tiistai 27. maaliskuuta 2018

Talven kuulumisia

Koska talvi itsepintaisesti jatkuu,
kuulumisia kuukauden ajalta, kun kuviakin on sitä varten napsittu.
Aika ja voimavarat eivät vasn ole riittäneet postauksen tekemiseen.

Yksi viikon talviloma aloitettiin suuntaamalla lauantaina
Ensitöikseen Tampereelle. Toteaisin näet aamulla että nyt pitää saada katkaisu arkeen ja kun reissusta oli ollut puhe niin miksei mentäisi nyt heti, sillä arjen aherrus ja siivouspäivä ei houkutellut yhtään. Hotelliyösyäkin haaveilin, mutta käytettiin vähäiset rahamme viisaammin;
Ikeasta yhdelle neidille isompi patja
sekä siellä syötiin ystäväperheen kanssa ja
Iltapäiväksi Leo’siin leikkimään.

Muuten oltiinkin kotona tai kotimaisemissa.
Maanantaina oli paukkupakkaset hellittävät hetkeksi, joten kävimme paapan kanssa hakemassa  metsästä hänelle puukuorman ja tenavat ajelivat samalla mönkällä.

Telttaretkeä ja vaahtisten paistoa ei paukkupakkaset haitanneet.
Uimassa käytiin viikolla kolme kertaa 😆

Ulkoilemaan, pilkille ja taas ulos syömään tarjettiin taas loppuviikosta.
”Tuntuu kuin nyt vasta olis lomaviikko” totes E9v kun seuraava viikko oltiin myös kaikin kotona ja pidettiin kalsaripäiviä tiukasti neljän seinän sisällä pitkän sitkeän kuumeflunssa parissa.
Arkeenkin on palattu, mä en kylläkään vie kouluun vaan oon ollut työssäoppimassa tyttären raksalla.Mahdollisuus muutokseen- tapahtuma on meillä täällä Pohjanmaalla nyt menossa. Isännys oli iltavuorossa, mutta ystävän kanssa
 kanssa kävimme Kauhajoella Exit konsertissa isot tytöt mukana ja pikkuväki pääsi lastenhoitoon.


Lapset on hiihdelleet ja luistelleet koulussa ja eskarissa sen verta ahkeraa ettei kotoa päin juuri olla ehdittykään paapan kanssa olivat yks päivä hiihtämässä.Trikookangaspinoja olen koittanut viikkojen aikana ommella paidoissa.Virpomisvitsojen askartelut on aloitettu, mutta urakkaa on vielä ennen lankalauantaita jäljellä.

Hyvää hiljaista viikkoa!

Maaka

Ei kommentteja: