keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Jotain valmista...

Mä oon kauan jo haaveillut seinä tekstistä, mutta vain haaveillut. Syksyllä löysin sisustusideat.net ja siellä oli aiheeseen paljon neuvoja linkkejä. No valmiit oli kalliita mun mielestä, sabluunat ja maali tuntui kovatöiseltä ja olisin varmaan sutannut. Valkoista d-c-fixiä en löytänyt. Ja sitten tämä hylly: se on maalannut valkoiseksi ja koukut lisännyt, olisin halunnut ruskeet sydämet, mut sinistä maalia löysin vain kotoa. Pari päivää sitten keksin sen sitten, kävin kävelyllä väriliikkees ja hain yks värisestä ruskeasta tapetista näytteen. Eilen olin taas kävelyllä ja kävin ostamas taloon liimaa ja hain kirjakaupasta "kalkeeri" paperia tekstin jäljentämiseen. Lähties kysyin sitä fixiä ja sekin löytyi :)

Tänään sit askarreltiin joka välis:

Uudet sydämet

Kortit pirttilahjoihin. Ystävät ovat saanet tyttöjä!


Tekstin jäljensin ja leikkasin tapetista, laitoin kirjaimet mallin päälle, maalarin teipillä nauhaksi ja erikeepperiä taakse.

Ja isäntä mittas että tulee suoraan ja liimas ne paikoilleen kuistin uuden naulakon päälle. Tänään saatiin sekin valmiiksi. Otan päivän valos siitä kuvan huomenna.


Meidän iskä on muutenkin kätevä. Lääkintämiehenä hän osaa rauhoittaa potilaan ja sitoa haavat. Enni itki ja oli hyvin peloissaan kun kynsivallista tuli verta. Iskä hoiti :D

5 kommenttia:

malla kirjoitti...

ihania "tuunailuja"!! hylly on tosi sulonen..ja taidanpa minäkin kokeilla tuota tekstihommaa, näyttää niin hyvältä!:)ja kortit myös ihania, tässähän inspiroituu väkisinki:D

Maaka kirjoitti...

Pääsin alkuun ja sain verhokankaakin sovitteelle ikkunaan. saa nähdä kannako koneen huomenna pöydän ääreen ompelemista varten. olkoon työhuone noin. Tie vaikka sie muutettais jotain täälä viikolla ;)
Keittiöön pitäis nyt keksiä lyhyt naseva teksti. Valkosella liesituulettimen viereen.
Ehdotuksia?

malla kirjoitti...

niin, unohdin vielä kiittää ihanista lahjoista.ihastelen niitä täällä nyt juhlahumun hälvennyttyä:)kiitos!

Elina kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani. Tulinpa samantien vastavierailulle. Hienoja juttuja olet askarrellut, teksti on todella hieno. Mukavaa torstaipäivän jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Kertakaikkisen ihana hylly! Arvaa tuleeko mieleen, että mulla ois yksi hylly jonka vois maalata valkoisella;).