sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Liikkumisen iloa! ;)

Mahataurista selevittihin ja hiihtoloma alakoi touhulla ja töminällä. Lauantaina oltihin serkkupoijan 5v synttäreitä juhulimassa pulukkamäes ihanassa aurinkoosessa säässä. Hyvin tenavat jaksoivat mäkeä kiivetä vaikka juuri oltihin syöty päivänsankari tarjuamat pizzabuffetin herkut ja päälle vie kaakkukahavit. Kyllä ulukoolu on ystävien kanssa mukavaa ! :)Tänään lunta viskoi taivaalta, muttei se haitannut kun suunnattihin ulkoolemaan iskän veljen mökille, toisen suvun serkkujen pariin. Jäälle oli aurattu reittejä mihiä sai harrastaa "moottoriurheelua". Mönkijöitä oli koolla viis eri kokoosta ja vielä paapan moottorikelkkaki. Kyllä varsinkin poikien aika kului hyvin. Kuinkanhan monta kertaa ne radat mönkällä kierrettihin. Isommat "poijatki" viihtyivät hyvin. Välillä paistettihin makkaraa ja vaahtokarkkeja nuotiolla rannassa.Enni viihtyi paremmin sisällä ja Ea nukkui päikkäreitä vaunuissa.


Illan hämärtyessä pääsimme vielä saunahan ja lämpimähän paljuhun. Kyllä oli hiljaasta ja väsynyttä sakkia kotimatkalla. Täytyy myöntää että kyllä mäkin tykkään prääsätä kelkalla. Tuiskutti lunta vain niin että näkyvyys oli huono, mutta saatihin kelkka lainahan, joten toivottavasti tässä pääsee kokemahan vielä uurestaan vauhrin hurmaa ja kaarteen liukua;)Iskällä on töitä hiihtoloma, mutta lähtee joku päivä ennemmin ja menemme retkelle toiseen paikkaan kaverien kanssa, joten saarahan joku mukava päivä viikolleki.Olin kaverin luona me&i-kutsuilla ja lankesin ostamaan nämä pupupotkuhousut, vaikka mitään ei pitänyt ostaa! Ei kirpaisisi niin kovasti, jos ei olisi jo viides jolle osti mokomat ihanuudet. Niistä tuleekin perintöpotkarit :D Toisilla oon pitänyt paitaa ja housuja jo pienenä, mutta nyt Eeakeetalle mä ettin potkareita. Ihania suloisia VAUVANvaatteita. Eeakeetta käveleekin potkari jalasssa :)
Tämä neiti taitaa alakaa liikkua pepullaan, niinkuin äiteensäki aikanaan. Viihtyy, istuu ja pyörii ympäri tukevasti ja eteenpäin etenöö, (Huom. ylärivi kekimmäinen kuva) varsinkin ku on tavootteeta.


Sain mä viime yönä jotain aijalliseksikin. Ostin alennuksen alennuksesta näitä rasioota, joku vauvakoristus oli päällä, ja nyt sain tuunattua ensimmääset käyttöhön. Ettin koneelta täyrellistä fonttia, mutten löytäny, joten piti tyytyä omaan epätäyrellisee kirijootukseen :)
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että...on niin ihana lukea sun niiin pohojalaasta kirijootusta notta...perjantaina kun just sieltä palailttiin kotio ja jo on ikävä sinne takaasin...

Luin profiilistas että teilläkin on pieni enkelipoika niin kuin meilläkin...elämä tuo elämä vie..

Lutusia mukuloota sulla <3

MI-Ma jonka mies on 100 prosettinen pohojalaanen ja rakas sellainen...

Maaka kirjoitti...

MI-MA Huomasin saman sivuillasi käydessäni, kohtalotovereita ollaan. Elämän käännekohtia...

Luin joskus Ilkasta savolaisvaimon kommentin miehestään. kyllä on helppo olla pohojalainen ku on aina paras ja aina oikias ;) Pitääkö paikkansa?

Mallalta tuli viestiä että ei saa jätettyä kommenttia. Enää en oo onnistunut ainakaan sisäänkirjautumatta kommentoimaan, ennemmin se hoitui samalla. Nyt ei tuu sitä kirjainvahvistusta lukee vain ladataan...
Kopioidaan nyt varooksi.

Maaka kirjoitti...

MUUTIN ASETUKSIA: TOIVOTTAVASTI NYT TAAS ONNISTUU.