keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Nyt iski meillekin...

Eilen Eeakeetaan flunssa: nenä vuotaa, yskittää, lämpöä ja itkua. Viis vee oksensi juuri. Viimeksi hällä meni tauti ohi nopeaa, mutta saa nähdä kuinka tautitapauksia alkaa tulla lisää. Hiihtoloma ja hyvät ulkoilusäät tulossa ja lauantaina kiva ulkoilupäivä serkun synttärien merkeissä :( Toivottavasti edes osa porukasta pystyy lähtemään.... Onhan tässä aikaa sairastaaAi ku aurinko paistaa ihanasti jo. Nämä kuvat on meidän takateranssilta otettuja. Kun tultiin tälle tontille ekan kerran, se oli alku kesää ja lupiinit kukki ojan varressa, ihastuin tähän metsään ja puistokaitaleeseen joka tuohon jäi. Auringon säteet leikkivät ihanasti kangasmetsässä, siisti kaunis metsän pohja. Ei noita auringon säteitä vaan saanut ikuistettua kunnolla. Kännykällä kuvatut on paljon parempia. Toi köynnösportti on sivustalla, polku takapihalle, portti salaiseen puutarhaani :D
Viime kesänä teranssilla näytti tältä. Saimme sen vasta valmiiksi. Kuten huomaatte ei kuvauskunnossa, lapset touhunneet. Uima-allas olisi tarkoitus laittaa nyt uudelle patiolle teranssin eteen. Katto varjostaa ja tuolla on mukava olla helteelläkin. (mä en ole mikään auringon palvoja) Ihania valoja ja varjoja.

Meidän väki tykkää syödä ulkona. Pöytää vastapäätä on ovi teranssille. Pöytä on jo eri paikassa, tuossa keskiosassa ja pitempänä. Ilta aurinko lämmittää liikaa tätä kulmaa.

Tänä kesänä onkin toinen järjestys! Pääse kunnolla sisustamaan :)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi, toivottavasti lapset toipuvat pian ja pääsette nauttimaan hiihtolomastakin.
Minäkin ihastelin tänään lenkilläni kauniissa auringon paisteessa huurteisia puita ja hangella kimaltelevia tuhansia timantteja.Oli tosi kaunista.
Ihana terassi teillä.Suloisia noista kuvista tekee juuri ne lasten touhujen jäljet.:)

malla kirjoitti...

pikaisia parantumisia!!meillä vielä essi-ilonalla nenä vuotaa mutta muuten alkaa olla ohi.
kylääntulo neuvottelut käynnissä...:)

mimmuli kirjoitti...

Kaunis terassi teillä<3 toivon että pysytte terveinä ja saatte nauttia hiihtolomasta, meillä oli myös silloin kun lapset olivat pieniä aina loman aikaan joku pöpö=/ Löysin tieni kauniiseen blogiisi jonkun muun blogin kautta=)

Mari kirjoitti...

Pikaista parantumista! Meillä kanssa Tuomaksen nenä on vuotanut viikkotolkulla ja yskinytkin se on.
Mukava tuo terassi, meil ei oo tässä mitään sellaista. Muutenkin teidän talo on aika fiksusti suunniteltu, vai mitä :D Tottahan sitä tietää mitä haluaa kun on jo toinen oma talo kyseessä. :) Yhdet tuttavani rakentivat uuden talon, no heillä ei ole edes "vieras"vessaa alakerrassa (wc-istuin on suihkutilassa), sitten ei ole kodinhoitohuonetta, kuin sellainen pienenpieni mihin juuri mahtuu pyykkikone ja kuivausrumpu ja tämän huoneen läpi mennään sinne suihkuun&vessaan... öh jos itse saisin taloni suunnitella niin... meillä ei oo täs ees eteistä ku noin metri kertaa metri ja sekin kenkiä täynnä.

Maaka kirjoitti...

Kyllä tauti kaikki tuntuu läpikäyvän. Mua öklötti ja kuume nousi yöllä. Enni oksensi yöllä ja M tuli aamulla takas töistä. Rauhallinen tunnelma :) Minä ja Arno jo toipilaita, toivottavasti. Saa nähdä kuinka koululaiset selviävät tästä.

Riitta-Maria: Suloisia kuvia meiltä onkin sitten helppo ottaa :D Itseasias sait ajattelemaan että tollainen kuva kyllä kuuluu touhua ja töminää otsikon alle! Saa nähdä millaisia kuvia täältä alkaa tulemaan... ;)

Malla: paranemista teillekin. Odottelen tuloksia ;)

mimmuli: mukava kun kävit ja jätit viestin. Täytyy käydä vastavierailulla :) Näinhän nämä lomat menee, joululomalla oltiin kans mahataudis. Aika terveitä muuten kyllä ollaan, mutta sitten lomaksi just osuu. Tunnollista väkeä :D ei kouluaikana kipeenä.

Mari: Jep, Fiksut suunnittelijat :D
Mukava kuulla teidänkin kuulumisia. Nää räkätaudit on pitkänsitkeitä :( Pitäs hakea Ealle se imu, ku limaa on mahdottomasti, yökin oli takkuinen.
Aika erikoinen pohjaratkaisu, tietty sekin tuntuu suunnitellessa luksukselta kun ennemmin ei ole ollut lainkaan. Myöhemmin sit kaipaa enemmän, ehkä? :)

tinttarus kirjoitti...

Oikein lämpöinen ja hymyileväinen hellä paranemishalaus sinne teille! Toivottavasti ikävät pöpöt lähtevät matkoihinsa ja saatte sitten nauttia lomasta tulevasta! Meillä lomaviikko onkin jo lopuillaan....ja tänään otin kinttukivustani mittaa ja sain ihanan päivän. Siitä olen kiitellyt Isää. On meillä niin ihmeelliset nuo kädet, jotka aina kuitenkin kantavat, silloin kun oma kulku on kompurointia....
SIU!!!

Maaka kirjoitti...

tinttarus, mä huomasin tuos blogeissa että riihipirtissä on onnellinen nainen :) Ja se tarttuu.
Äiti sanoi polvitähystyksen jälkeen, kun se oli hetken hyvä, että nyt huomaa kuinka kipeä se on ollut ja miten väsynyt ja tuskainen itse on ollut. Ja muistelee vain raskauden aikaisia liitoskipuja, kun yöllä herää eikä säryltä saa nukuttua. Taivaan Isä antakoon lopullisen voiton kintultasi!
Lisää ihanaisia päiviä hiihtolomaanne!
Meilläkin ollaan mahataudin suhteen voiton puolella :)

Johanna kirjoitti...

pikaista paranemista teille! Alustavasti ajateltiin tiistaita 3. päivä, mikäli se sopii sulle...

Marge kirjoitti...

No, voi kurjuus! Toivottavasti pöpöt eivät jää teille asumaan vaan pääsisitte koko porukka nauttimaan hiihtolomasta! Tyttöni on kans nyt hiihtolomalla. Tänään olimme Hämeenlinnan Aulangolla siellä Areenan kylpylässä ja huomenna menemme laskettelemaan tai siis mieheni ja tyttömme, äiti taitaa jäädä huoltojoukkoihin ;D
Kaunis terassi ja kiva nähdä kuvia myöhemminkin, kun olet saanut siitä mieleisesi!
Oikein hyvää hiihtolomaa koko teidän perheelle!

Maaka kirjoitti...

Johanna: Eiköhän tuo sovi, ainakaan nyt ei oo mitään tiedossa. Mihin aikaan? Laitanko makaronilaatikon uuniin ja tuutte aamupäivästä?

Hyvää hiihtolomaa teillekin, Marge! Kyllä me oltiin eilen jo menossa ja tänäänkin mennään. Hiihtolamalle ei olekaan ihmeempiä tiedossa; iskällä töitä.