torstai 16. huhtikuuta 2009

Kevätkävelyllä ja tunnustus

Meidän tiistaisen shoppailureissun aikana iskä (jostain kumman syystä :D) sai ajalliseksi laittaa toisen automme/ työautonsa, "opelin romun", myyntiin. Kolmen tunnin sisällä kyljen pesusta ;)kuvan ottoa varten auto oli haettu ja rahat kourassa. Pesi se ostajaa odotellessa koko auton ;)Nyt sitä ollaan päivisin autotta, enää ei "karaata" shoppailemaan. Mutta ei hätiä mitiä...
Olikohan se marraskuun alussa kun naapurin äityli soitti ja kysyi tarvitsisinko tuplarattaita, hän antaisi ylimääräiset pois! Yksi rengas oli puhki, mutta uuden saisi kyllä helposti edullisesti ostettua. Mietin asiaa muutaman päivän, sillä Ennin ollessa vauva ostin sellaiset käytettynä, mutta silloin ne olivat ihan turhat: Arno ei pysynyt rattaissa. Päätin ottaa tämän mahtavan tarjouksen kiitollisena vastaan.

Tämän vuoden puolella vasta saimme ajalliseksi paikata renkaan ja ottaa rattaat käyttöön Ean alkaessa nukkua pitempiä aikoja.


Meiltä on keskustaan reilu 3km, juuri sopiva kävely matka :) Yleensä käymme kaupassa ja tulemme iskän kyytissä takaisin. Mennessä Ea nukkuu, mutta uni ei riitä vielä takaisin tuloon...
Arnollekin matka on juuri sopiva!
Tälläinen hyötyliikunta on minulle erityisesti mieleen :)
Tältä meidän koti näyttää maantieltä, pyörätieltä. Naapurin pensasaidan ja puutarhan ylitse. Lunta löytyy eikä vielä mikään viherrä. Puut varjostavat tonttiamme joten kevät tulee meille myöhään...

Matkan varrella:


Tällä kertaa suuntasimme mamman ja paapan luo. (Sinne tulee matkaa n. 1,5km lisää keskustasta eli kätevästi lähellä, mutta ei liian että tenavat alvariinsa hyppääsivät kun kotona olo pännii)

Heidän aurinkoisella tontilla nurmikko oli kuiva ja löytyi ihania kevään merkkejä!
Voi kun mä RAkasTAn tutkia mitä uutta alkaa kasvaa ja sipuleista työntyvät alut saavat mielen iloiseksi :) Se on keväässä parasta! Lupaus kesästä...Iloista kevään odotusta!


Tunnustus

Ennen pääsiäistä Riitta-Maria ojensi minulle tälläisen ihanan mieltä lämmittävän tunnustuksenTunnustuksen saatesanat ovat tässä:
"This blog invests and believes in the PROXIMITY-nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes or selfaggrandizement! Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers!"

8 kommenttia:

TeeKoo kirjoitti...

Onnittelen saamastasi tunnustuksesta!! Tämä on lämminhenkinen blogi:)

Ja ihania kevään ensikukkasia teilläpäin!! Ihailin sinivuokkoja ja pieniä sipulikukkien alkuja, ai ihanuus!!!
Tutunnäköinen tuo vauvan makuupussi.. Aikanaan tuli samanlainen ä-pakkauksessa:) Ja iloinen pyöräilijä siellä myös:)

On ehdottomasti kevät!!!

Maaka kirjoitti...

Kiitos
Kävin kans just ihailemassa sun kevät kuvia. Ja otin oppia ensi kertaa varten :)

Niinpä, 11vuotta sitten availin innoissani esikoisen äityispakkausta :) On meidän eka ja ainoa pakkaus! Makuupussi mielestäni pakkauksen paras anti joten en ole toisia tarvinnutkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Touhua ja töminää varmasti riittää ja mukavan suloiselta blogisi näyttää! Kauniita kuvia :)

Maaka kirjoitti...

Hei virva! Mukavaa kun jätit kommenttisi, löydän uuteen blogiin minäkin. Niitä kyllä riittää juu :)
Ja kiitos sanoistasi :)

Marge kirjoitti...

Ni-in, kyllä nyt meitä hemmotellaan!! Kevät alkanut kunnolla ja kaikki kesän riemut ja ihanuudet vielä edessäpäin!
Hyvää hyötyliikuntaa sinulla:)
Ihania keväisiä päiviä koko perheelle!:)

mimmuli kirjoitti...

=) Ihania lapsosia sinulla niin ihana vauveli nukkuu siinä vaunussa niin tyytyväisenä=)ihailen kyllä sinua sinä sinnikäs nainen kun jaksat pyörittää noin isoa perhettä ja vielä laittaa kotia ja ommella ja vaikka mitä.Siunattua iltaa teille ja kiitos paranemis toivotuksista, olokin jo parempi=)

Lennu kirjoitti...

Hei Maaka!
Meillä edelleenkin lunta - mihinkäs ne nyt olisivat hävinneet, kun sitä tuli vähän lisää pääsiäisen aikaankin. Kahdehtien katson kevätkukista kuvia muissa blogeissa. Ei sitten myyrät ole hävitystä tehneet? Meillä riittää niitäkin joka ikinen vuosi. Aina häviää jotain kukkapenkistä.
Mutta kiitos kevätkukista sinulle ja ootetaan mutta ei pitkästytä - sitä kevättä meinaan täällä päin.

Maaka kirjoitti...

Marge: Lunta heitteli sentin verran, mutta kevättä silti ilmassa! Kevät keikkuen tulevi...

mimmuli:Tiedä tuosta sinnikkyydestä...
Nytkin blogailen, vaikka siivoa pitäisi aloittaa!:) No nyt on kyllä neiti lutkulla.

Raskas työ vaatii raskaat huvit, sanotaan. Kun arki on samaa rutiinia niin vastapainoksi on pakko saada tehdä jotain "luovaa"
Ja kyllä sen tuvasta huomaa että äiti on harrastellut :D

Lennu: No onneksi ei oo myyriä!
Vaikka tuos on pakettipeltojakin lähellä.
Vanhassa kodissa muutto keväänä huomasin et joku isompi oli käynyt yhden tarhan tyhjäämässä! Muutolaatikkoja täyttäessä, oli pakko käydä jakamassa jäljelle jääneitä perennoja sit koko tarhan täyteen :)