torstai 15. lokakuuta 2009

Suljettuen ovien takaa...

Löytyy meidän
työkirjastomusiikkivierasompeluhuone.


Monta tehtävää yhdellä huoneella ja sen huomaa :)
Niin ja on se varastona kirpparitavaroillekin.Aina silmissä, etten unohda.
Näitä löytyy niin aikuisten ja lasten kirjoja
ja muistaki huoneista myös.


Eräässä ajatelmakirjassa oli lause:
Astia ei päätä käyttötarkoitustaan.
Siitä muistutuksena langat teepussi laatikossa.


Tämä on mun ensteks paras ompelupöytä!
Toimii hyvin.

Työn alla...

ja suunnitteella


Ja tältä täällä näyttää:

äiskän ommellessa


ja lasten lukiessa :D

22 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihana huone, tuolla mäkin viihtyisin!!!! :) Kivasti kaikki hilpetööri esillä ompelua varten!

Una kirjoitti...

Teillä on kaunis koti. <3

Hannukka kirjoitti...

Ihana ja varmasti tarpeellinen huone. Meille tulee myös satiinilasilla pariovet meidän takkahuoneilmantakkaavierashuoneteeveehuoneeseen.

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Oikein kiva huone ja kohtalaisen pitkä nimikin ;) Siistin näköistä on vaikka ompeletkin! Näkisitpä meidän keittiön iltaisin kun minä siihen levittäydyn...

malla kirjoitti...

reipasta menoa;) niinku täälläki! tavarat ym..levitellään lattialle..meillä on kaikenlainen kiipeily nyt ihan huipussaan!

Vuokko kirjoitti...

Tää on sitä Oikeeta Elämää, kiva kun julkaisit tällaisenkin kuvan. Ihan pikkasen vaan kadettaa,kun ite en omista tuollaista huonetta, jonne kaikki vois vaan jättää ja sulkea oven perässään. Touhukasta torstain jatkoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Söpö huone!
Mitä kaikkia ihania tekstiilejä sielä onkaan näkyvissä!
Just tyypillistä "kirjat alas hyllystä" meininkiä,on ne täälläkin "joskus" levinny.. :D
Mukavan näköinen puuhasteluhuone kaikkineen! :)

Anonyymi kirjoitti...

juu-ompelu huone on kyllä ihan ehdoton! tosin mun työhuone on niin täynnä tavaraa että pakko ommella keittiössä ;D

Maaka kirjoitti...

On sillä lyhyempikin nimi:
Päräkamari, perähuone :D

Kyllä mulla ovet on auki kun siellä touhaan ja lasten touhut on siinä lähellä. Nyt mietiin josko olis siirtänyt pöydän ja sohvan paikkaa, mutta ei, en halua olla selkä tupaan päin. :) Ovi suljetaan huoneesta poistuessa ja vieraiden tullessa, kaaos = minun luova inspiroiva tila ;) pysyy siellä piilossa!

Marielisa kirjoitti...

Oikein kivalta näyttää teidän peräkamarissa!
Kaunis tuo ilmoitustaulu, ihanan iso.

Tuo ajatelma astian käyttötarkoituksesta pitää niiin paikkansa, mullakin tuo samainen teeloota on korurasiana ja palvelee oikein hyvin käyttötarkoitusta!;)

heini kirjoitti...

Nyt pistit asiaa tulemaan, ihania kuvia täynnä elämää!
Olen yrittänyt oppia ajattelemaan, että pieni kaaos ja tavarat lattialla, eivät välttämättä ole sotkua lapsiperheessä. Eräs ystävänikin sanoi, että lelut (ja lasten kirjat myös) eivät ole sotkua! :)
Kaunis ompelupöytä sulla on, ja vallan ihanasti kankaat saavat olla esillä! Miksi piilottaa kauniit kankaat kaappeihin ja laatikoihin? :)

-Heini-

Maaka kirjoitti...

Peräkamari, siis :D

Ilmoitustaulun oon tehnyt finnformin palasta. Siihen on kätevä iskeä vaikka neulatkin pystyy :)

Kankaat laitoin esille, kun ajattelin että mä tykkään niistä, ne ilahduttaa mua ja just "Miksi piilottaa kauniit kankaat kaappeihin ja laatikoihin?" :) Tietenkin sekin seikka hieman vaikutti, että laatikot ovat täynnä kankaita :D Itseasias laatikosto on sen verran uus juttu että kyllä niin olis tilaa vielä noillekin kankaille, jos haluais.

Mua itseä häiritsee enemmän pöly ja murenot lattialla kuin lelut. Mutta levittää nuo muksut muutakin tavaraa kuin vain leluja, esim nyt lattialta löytyy a4:ia, lehti ja PERUNA!?! Niin ja sitä murenoa, joten eikuin imuri laulamaan :)

Hannele kirjoitti...

Mulla ei oo kyllä kirppistavarat ollenkaan noin siististi järjestyksessä :D

Maaka kirjoitti...

Hannele: ssh, ne ei näjykkään kuvassa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jos tuo on kaaosta, et ole kaaosta koskaan nähnytkään :) Niin ja kukapa nyt täällä niitä "ei niin hyviä" nurkkia näyttäisikää. Virtuaalimaailmassa saa elämän näyttämään juurikin sellaiselta kuin haluaa.Onni tuollainen huone mihinkä saa "kaaoksensa" kätkettyä.

Kuuden kullanmurun mama
jostain tänne eksyneenä..

Anonyymi kirjoitti...

Jos tuo on kaaosta, et ole kaaosta koskaan nähnytkään :) Niin ja kukapa nyt täällä niitä "ei niin hyviä" nurkkia näyttäisikää. Virtuaalimaailmassa saa elämän näyttämään juurikin sellaiselta kuin haluaa.Onni tuollainen huone mihinkä saa "kaaoksensa" kätkettyä.

Kuuden kullanmurun mama
jostain tänne eksyneenä..

Vekarus kirjoitti...

Jottei blogattava loppuisi kesken laitoin sinulle tunnustuksen ja haasteen!

Mukavaa viikonloppua!

Marge kirjoitti...

Tuommoinen "peräkamari" olisi joka huushollissa hyvä, saisi ihan rauhassa jättää kaikki levitetyt työt sinne...;))
Jotenkin tuo "astia ei päätä käyttötarkoitusta" sai myös syvällisemmin miettimään meidän ihmisten elämää...;)

Olivieno kirjoitti...

Viihtyisä työkirjastomusiikkivierasompeluhuone! Meillä on vastaava, mutta kutsumme sitä romuhuoneeksi. Ja siellä näyttää ihan katastrofaaliselta!

Heli kirjoitti...

Eihän tuolla mitään murusia näy!! =D Mä nimittäin ihan ekana ajattelin, että voi miten siisti lattia.. ei pölyä eikä elukoiden karvaa joka paikassa.. lattia näyttää just siltä, että sinne vois heittää vaikka kankaat pitkin poikin.. Meillä jos joskus alan jotain ommella niin ekana täytyis kai alkaa imuroimaan ja lattioita moppaamaan kaikesta sotkusta..

Täytyy ottaa toi finnfoam-idea korvan taakse. Meillä on just nyt sitä kamaa pihalla pari paalia..

Ja tosiaan on kiva nähä tällasiakin kuvia välillä. Ettei elämä ( tai no, blogi..) aina oo sitä siistiä nurkkaa ja kulmaa vaan. Eikä tuolla tosiaan nyt mikään kauhee kaaos edes ole.. ;)

vanamo kirjoitti...

Ompeluhuoneesta saa meillä vain haaveilla. Tila ei riitä. Ompelut tapahtuvat kodinhoitohuoneen käytävässä tai keittiön pöydällä. Haaveilen huoneesta joka olisi vain minun. Kankaat ja muut käsityötarpeet saisivat olla esillä luovuutta ruokkimassa... Kaikkea vain ei voi saada;) Mukavaa viikonloppua)

Maaka kirjoitti...

Ja mä kun yritin niin siivota huonetta... Ja te vain kehutta kuinka elämä näkyy :DDDD

Toi on hyvä, ei aina tarvi raivata pöytää tyhjäksi, ei oon ruuan töhnää pöydällä/lattialla ja jääpä enimmät pölyt ja langat pätkät sinne :)

Alunperin ajatus oli että sitten joskus kun lapset on isompia me muutetaan alas tähän huoneeseen ja ne saa olla ylhäällä, omakerros oikein (ja siivous velvollisuus ;D ) Mutta eihän noita voi yksin ylös jättää, muuta kuin murkkuikäisenä ja sitten isommat on jo varmaan lentäneet pesästä. Turvallisempi olo kun ollaan kaikin samas kerrokses (tulipalon pelko)