Siirry pääsisältöön

Kevätväsymystä

Kevätväsymys jatkuu mun kohdalla ja
flunssakin palasi ja toinen korva taas tukossa.
Mä oon ollut tosi epäsosiaalinen tämän kevään:
ei oo jaksanut eikä voinut tautien takia
kutsua ystäviä kylään,
mutta en ole myöskään jaksanut muutenkaan pitää yhteyttä.
Sama epäsosialisuus vaikuttaa
etten ole moneen päivään jaksanut avata konettakaan.
Niin onko se vain kevätväsymystä...
kun ei jaksa mitään tehdä ja pakollisten jälkeen
ei ole energiaa mihinkään...
ei aina niihinkään :D

Mies meillä haravoi pihankin ja on normaalia useammin
joutunut tarttumaan imuriinkin!
Mikä nyt tuskin lienee huonoasia. :)
(...normaalia useammin??? :D Niinkuin se muulloin normaalia olisi. HEH)

Parasta miehen mielestä lienee ollut se ettei
edes shoppailu ole kiinnostanut! ;D
Viime viikolla kävin Sjoellakin ja mukaan tarttui vain
kaksi hyllypaperirullaa ClasOhlsonilta.
Mieskin "valitti":
Tuon takiako sinne asti ajelit!

Tänään jouduin taas käymään ja
odotellessa kävin sitten hakemassa
Lindexilta Ennin kanssa ihailemani setit tytöille:


Ja koska tätä kauan kauan himoitsemaani omppupaitaa oli
vieläkin tarjolla ja oikea kokokin tarjolla
Arno sai sen ja collarihousuja:

Äitienpäiväkierroskin jäi meiltä tekemättä,
en meinannut jaksaakaan edes
ja vanhempi poika makas valittaen mahakipua.
Siinä sitten kun mietittiin päivä suunnitelmaa
nuorempi poika oksensi!?!
Iskän vieraillessa tyttöjen kanssa vanhemmillaan
sain ihan rauhassa ommella.
En kylläkään omiajuttujani vaan "väliseinää"
tulevan lauantain lastentapahtumaan:


Senkään järjestelyihin en ole juurikaan jaksanut nyt
sekaantua, mikä lienee monesta hyvä asia ;DDD
Omasta mielestänikin:
oppiipa tämä kontrollifriikki perfektionisti
hieman relaamaan! :)
Täytyy luottaa toisiin ja Jeesuksen apuun oma sekaamisen sijaan. :)

Me ollaan oltukin ehkä hieman epänormaalin
aktiivisia vieraiden kutsujia,
joten tuskin kukaan, muu kuin vieraskirja,
on huomannut laiskuuttamme
ja tosi ystävät...
heidän kanssaan sitten taas jatketaan
energian palattua
siitä mihin viimeksi jäätiin.

Toivottavasti heitä, teitä
löytyy myös täältä :)

Maaka


Kommentit

Hanna sanoi…
Miulla oli samanmoista kevätväsymystä huhtikuussa... Ohimenevää. ;)
Ihania lastenvaatteita, niin suloisia.<3
sanna sanoi…
Ymmärrän ajatuksiasi erittäin hyvin. Olen meinaan itsekkin sellainen perfektionisti ja juuri ystävien ja tuttavien kutsuja ja se joka saa aikaan tapahtumia. Juuri me väsymmekin helposti ja pitäisi oppia ottamaan rennosti ja tuntemaan omat voimavaramme.
Onneksi taivaan isän sylissä on hyvä olla olisi olo mikä vain!
Taru sanoi…
Mä ostin Ealle ton omppupaidan värillisenä :) Oli ale-rekissä 30kr (n3€) ja ekassa pesussa (mä pesen kaikki vaatteet ennen käyttöä) meni saumat kieroon, että onnex ei ollu kalliimpi =)
-TIINA- sanoi…
Samaa väsymystä täälläkin! Tosi vähän olen notkunut koneella ja blogin päivittäminenkin on työn ja tuskan takana ;) Mulla tosin tulee aina keväisin tällainen fiilis.... Niin ja nyt tuli sitten hirmuinen flunssakin ;)

Ollaan väsyneitä yhdessä ;)
-T sanoi…
Heissa sinulle Maaka!
Ymmärrän mitä kirjoitit! Tunnistin itsessäni väsymystä maalis-huhtikuussa. Tuntui että tarvitsen unta paljon enemmän kuin ennen ja nukuinkin sitten enemmän. En touhunnutkaan niin kuin ennen.. Ajattelin myös sen olevan jonkin sortin kevätväsymystä! Silloin kun sen tunnistaa, täytyy relata ja antaa itselle lupa lepoon!!
Kids action night siellä varmaan suunnitteilla?! Itse olin meidän srk:ssa Mix-illassa viime perjantaina mukana jeesaamassa :)

Leppoisia päiviä toivottelen sinulle ystäväin :)
Anskuliini sanoi…
Täälläkin imoittautuu yksi kevätväsymystä poteva, sairasteltiin muutama viikko ja sen jälkeen on ollut tosi vaikea päästä vauhtiin. Mutta nyt taitaa olla jo voiton puolella! Jaksamista sinulle roppakaupalla!!
Vekarus sanoi…
Energiaa elämääsi! Vähän on puhti poissa täälläkin ja ajatus pitkästä viikonlopusta stressaa hieman, sillä lepoahan ei tietenkään ole tiedossa...
Sanna sanoi…
täällä aletaan pikku hiljaa, ehkä, toipua jonkun sortin kevätväsymyksestä. Onneksi on ohimenevää :) Kyllä ystävät odottavat! :)
Aurinkoa päiviisi! <3
Onnenkyynel sanoi…
Tunnistan myös "oireet".
Itse olin rättipoikkipuhkiväsynyt tuossa helmi-maaliskuun tienoilla.
Nyt onneksi jo virtaa riittää.
Kyllä se taas joku kaunis päivä alkaa energia virrata sielläkin=)
Tsemiä!
Arja sanoi…
Voimia sinulle ja kyllä auringon lämpö kohta piristää meitä kaikkia<3
Anu sanoi…
On ihan sallittua saada välillä kerätä voimia ja olla oman perheen kesken rauhakseen. On hoitavaa tietää, että saa heittäytyä Jeesuksen syliin ja ottaa vastaan silloinkin kun ei itse jaksa itsestään antaa. Pian alkaa aurinko lämmittämään ja kesätuulet puhaltamaan. Siunauksen tuulia sinne.
Maria sanoi…
Näitä ihmisenä olemisen hankaluuksia. Luonnossakin on talviaikoja, ollaan vähän kohmeessa."Ellei nisunjyvä putoa maahan ja kuole, se jää yksin..." Sieltä noustaan ihanaan kukintaan taas! Ulkoilmaan toipumaan talvesta nyt , kun paistaa! Kokemusta on.
Maaka sanoi…
Ikävä kuulla että sama väsymys vaivaa muitakin, mutta samlla niin lohdullista :D Ja kyllähän sitä virtaa taas sitten varmaan löytyy kun tarvitaan.

Jännä että vaikka kevätväsymys vaivaa ja väsyttää niin sitten keväinen aurinkon paiste aamulla makkariin saa heräämään ja nukkumaan aamulla levottomasti. Ei olisi pitänyt vaihtaa makkaria idän puolelle :D Vaikkakin valoon on niin suloista herätä :)

Vekarus: voin kuvitella että teillä on kovat suunnitelmat mitä huvilalla teette :) Onneksi samalla saa nauttia luvatusta lämmöstä ja auringosta :)
Maaka sanoi…
Taru: Mun piti kans pestä noi tyttöjen setit, mutta erehdyin sovittamaan niitä ennen lappujen poistoa, eihän niitä enää pois päältä saanut!
Toi musta ompuinen tuntui käteen tosi hyvältä, olikohan siinä lycraa mukana... oli tosi joustava.
Marge sanoi…
Hei Maaka!

Sama täällä! Minullakin on tänä keväänä ollut puhti poissa. Uusi työ, pienet flunssat ja luultavasti myös ihan kevätväsymystä. Eipä se muuta tartte. Onneksi Isän sylissä saa levätä:) Pikkuhiljaa tästä noustaan...Nyt alkoi lämpimät tuulet puhaltaa, toivottavasti eivät ole "petollisia" kevättuulia, jottei taas ole flunssat liikkeellä...Joka tapauksessa kesä lähenee, ihanaa!! Koivut hiirenkorvilla, voiko kauniimpaa olla, joka paikka alkaa vihertää kuin Suviviressä konsanaan:) Nautitaan!:)

Iso hali, Marge
JOHANNA sanoi…
Voimia sinne! Toivotaan, että aurinko tuo energiaa tullessaan! :)
LENNU sanoi…
Lämpöinen voimahalaus täältä sinulle Maaka!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy saippua ja nestesaippuaa

Olin syksyllä kansalaisopiston saippua kurssilla, ja tein urakalla useammanlaista saippuaa näiden kahden laadun lisäksi. Muutaman viikon päästä siitä tormäsin litran oliiviöljypulloihin 0,50e kpl, joten sitten pidin vielä saippuapajan kotonakin 😄 Meillä on suihkussa käytössä palasaippua. Ne on virkkaamissani pussukoissa, joissa niitä on kätevä käyttää ja sitten ripustaa hygienisesti kuivumaan. Näin korona aikana nestesaippua kului kovasti käsiä pestäessä ja ne myös kuivattivat käsiä. Joten päätin kokeilla onnistuisiko nestesaippua itsetehdystä palasaippuasta. Raastoin perusohjeella tehtyä palasaippuaa ja yhden hunajasaippouan lisäksi. Saippuaa oli muuten nautinto raastaa,  just täydellinen koostumus. Tutkin ohjeita netistä ja valitsin yksinkertaisimman. Koska vesi on nestesaippuassa se pilaantuva osa, keitin sitä vähintään viis minuuttia ja annoin jähtyä. Ohjeeksi tästä ei nyt sitten kuitenkaan ole, sorry! Oon tehnyt nyt kaks kertaa. Ekalla kertaa jotain litra vettä ja desi saippuaa o

Diy pyykkietikka

Mä oon jo jokin aika sitten siirtynyt käyttämään vallan pyykkietikkaa huuhteluaineen sijaan. Viime viikolla sen sijaan että olisin hakenut kaupasta valmiin tuotteen, tein netistä  kuinka sitä vois tehdä itte ja edullisemmin. Eipä tuo mitään rakettitiedettä ollut, haaste oli lähinnä mistä eteerinen öljy.  Mä halusin sitä heti ja muutenkin en oo pariin vuoteen tilannu mitään nettikaupasta, joten lähikaupasta pitäisi löytyä. Joku oli käyttänyt ihan saunatuoksuja, joten päätin aloittaa kans niillä. Mandariini ja greippi toimivat hyvin, paitsi luin sitten myöhemmin että sitrusöljyt ei oo pyykkikoneelle hyväksi.  Eilen piti tehdä lisää ja Rajamäen väkiviinaetikkaa lisäksi ostin Salmiakki tuoksuöljyn ( siinäkin on appelsiinia, huoks) Vielä on kokeilematta miltä salmiakkitipat puhtaassa pyykistä tuoksuu. Öljytipat kelluvat selvästi pinnassa, joten muistaa ainakin ravistaa ennen koneen lokeroon laittamista. Pulloihin liimailin etiketit

Asuntovaunun maalausta

Syksyllä isännys ähisi eräänä iltana muutaman tovin ennen kuin sai vaunun liinojen, pyöreiden puukalikoiden ym avulla hinattua talliin. Ei riittänyt että otti pois renkaat, myös akselin joitui ottamaan pois alta että mahtui ovista sisälle. Tallissa se on odottanut kevättä ja innostusta. Lämpöiset päivät saivat innostuksen heräämään. Joten tämän vappuviikonlopun projektiksi otettiin vaunun maalaus. Hiomista ja teippausta. Pellikattomaalia ja sähkökäyttöinen ruisku. Valkoista ja harmaata.  Tässä vaiheessa näyttää aikastakin hyvältä!?! Vanhenenee ihan silmissä... hyvällä tavalla! :D Saa nähdä mikä on lopputulos. Kolmaskin väri tähän vielä tulee (+mustat listat). Arvaatko mikä? ;) Tältä näytti su illalla, kun ekaa harmaata kerrosta vedettiin. Päivällä sataneen valkoisen lumen ja harmaiden pilvien kunniaksi?  Tässä meidän inspiraatio kangas väritykseen: Vaaleanturkoosia tietenkin saa meidän vaunu vielä pintaan