Siirry pääsisältöön

"Kiss me once before I sleep"






 Meidän vanha sänky ei koskaan ole ollut mikään "unelmien täyttymys",
vaan ihan Ok, helposti hankittavissa ja sopivan hintainen.


Pientä taivuttelua,  idea kuvien esittämistä ja omien esittämistä
ja lämpenihän mun "reiska" ajatukselle.


Uutta sänkyä ei lähdetty ostamaan, vaan vanhaa tuunaamaan.
Hieman suunnittelua ja värkkien laskeskelua
ja voitiin suunnata sahalle katsomaan mitäå on tarjolla.

Mukaan lähti valmiiksi maalattuna 
valkoista kattopaneelia ja erilaisia listoja.



I like it... 

No!

I LOVE IT! :)


Sisustustarran ostin marraskuussa ja meinasin heti iskeä sen vanhaan tapettiin kiinni,
mutta kun meidän sänky vaihtelee paikkaansa lastensänkyjen  mukaan
joten se jäi.... onneksi.
Nyt sängyn päätyyn varattiin sille paikka.
Mustan sijasta tarra olikin kauniin matta tummanharmaa.
Kiitos Taivaan Iskä. :)


Sikälikin sänky muuttui että sain jalkoopäähänkin päädyn.


Ainakin hetken aikaa ;) muistan 
"Kiss me once before I sleep"
 
Maaka


P.S.
The Suurin uutinen:
 
Meillä kävellään!
Ensiaskeleet vaihtuivat kävelemiseen eilisen päivän mittaan :)

Kommentit

Sanna-Mari sanoi…
Jee, ja huomenna sitten jo juostaan :)

Tosi kaunis tuli sängystä! Teksti on kun piste iin päälle.

Mukavaa keskiviikon jatkoo!
Niin nätti tuo sängyn pääty! :) Ite oon kans kattonu pitemmän aikaa sängynpäätyjä, mutta sopivaa ei oo tullu etteen tai sitte se on pilattu hinnalla. :D Ssiksipä vähän suunniteltukki tehä ite mutta ihan raakalaudasta ja se maalaamalla valakoseksi. ja vaakaan todennäkösesti ne laudat. Hauska kun ootte ite kans teheny nii nähä muittenki ite tehtyjä. Meillä vaan vielä tosiaan suunnitteluasteella. :)
Ja tuo teksti on muuten niiin täytellinen tuohon! :)

Ihanaa,kun pikkunen lähteny kävelemmään. Meillä kävellään päivittin matkoja, mutta silti konttaaminen vie eelleen voiton. :D Saapa nähä millon muuttuu pelkäksi kävelyksi, kun joulukuun alusta asti askelia ottanu.

Mukavaa pakkaspäivää teille! :)
Ihana sänky!!! Tosi hienon teitte!!

Ja ihana vesseli :) Nyt te sitten saattekin juosta perässä ;)
Maaka sanoi…
Sanna-Mari: Tekstin fontti oli niin just oikea ja sitä väriä mä en niin edes nähnytkään sen paperin läpi, hieman pelkäsin vain että taitaa olla musta liian kova. Mutta ei se sitten ollutkaan musta! :))))

Saikku: Mä kans mietiin sängyn päätyä ja silmiin osui kodarissa(!?!) pihakaidevärkit ja ehdotin että haetaan ihan vaan ulkoverhouslautaa ja ikkunanpäällis koristelistaa... miehen ehdottamalle ulkopaneelille sanoin ei. Mutta niin se idea vain kehittyi sahalla käydessä :D Niin hurmaavia kuin ne rouheet pinnat on, niin kyllä tämä siloinen on se meidän juttu. Mä tuun sitten ihailemaan teidän "rouheeta" sängynpääty :)
Ja mikä kätevintä tää oli "heti valmis" ei tarvinnut maalailla. :)
Kikke sanoi…
Kaunis sänky päätyineen kaikkineen :)!
allidaalia sanoi…
Kaunis sänky ja teksti sopii siihen todella hyvin.
Kivaa Keskiviikkoa!
Vitsit, että tuli hieno sänky. Itse olen kanssa miettinyt, että väsäilisi noista valkoisista paneeleista sängynpäädyn kiinni suoraan seinään, mutta vielä on vasta suunnitteluasteella. Ehkä sitten kun saadaan tuo pinnasänky joskus pois meidän makkrista, niin voi jälleen ruveta sisustamaankin.
Eeviregina sanoi…
Aivan mahtava tuunaus!
Lissu sanoi…
Kaunis sänky! Tuossa nukkuu varmasti levollisesti! Onnittelut pienelle kävelijälle!
Pieni Lintu sanoi…
Vähänkö upea lopputulos!
PirjopauliinaL sanoi…
Ihan mahtavia nuo ensimmäiset askeleet! Onnea!
Huikaisevan hieno sänky! Nyt ihan harmittaa kun tuli tilattua uuteen sänkyyn samalla pääty, vaikka mies kyllä ehdotteli että josko tekis. Niin kauan olen sänkyyn päätyä toivonut, eri juttuja ehdotellut mutta mitään valmista ei ole saatu aikaiseksi. Nyt sitten viimein tilattiin uusi sänky ja siihen sitten ihan kaupasta päätykin :) Mutta tuo teijän on ihana! Mahtava!Vielä joudun omaani odottelemaan, sitten ehkä vaihdetaan samalla huonejärjestystäkin. Se on aina piristävää saada jotain uutta, varsinkin kun on odottanut sitä pitkään.
Anonyymi sanoi…
Todella kaunis sänky ja ihana teksti kruunaa kaiken...mistä olet ostanut tarran? Sopis myös meidän sängyn päätyyn. Aurinkoisia talvipäiviä...anjuska :)
Sabuska sanoi…
Tosi hieno tuunaus!
Kyllä kannattaa tehdä, kun kerran osaa!
marikan sanoi…
Ihan mahtava sänky, just mun makuun! Siis miten te oikein teitte sen?
Elisa LPP sanoi…
Onnittelut uudesta taidosta!

Ja tuo sänky sitten... Uskomatonta, että joku osaa tehdä käsin jotain noin upeaa! Kaunis <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy saippua ja nestesaippuaa

Olin syksyllä kansalaisopiston saippua kurssilla, ja tein urakalla useammanlaista saippuaa näiden kahden laadun lisäksi. Muutaman viikon päästä siitä tormäsin litran oliiviöljypulloihin 0,50e kpl, joten sitten pidin vielä saippuapajan kotonakin 😄 Meillä on suihkussa käytössä palasaippua. Ne on virkkaamissani pussukoissa, joissa niitä on kätevä käyttää ja sitten ripustaa hygienisesti kuivumaan. Näin korona aikana nestesaippua kului kovasti käsiä pestäessä ja ne myös kuivattivat käsiä. Joten päätin kokeilla onnistuisiko nestesaippua itsetehdystä palasaippuasta. Raastoin perusohjeella tehtyä palasaippuaa ja yhden hunajasaippouan lisäksi. Saippuaa oli muuten nautinto raastaa,  just täydellinen koostumus. Tutkin ohjeita netistä ja valitsin yksinkertaisimman. Koska vesi on nestesaippuassa se pilaantuva osa, keitin sitä vähintään viis minuuttia ja annoin jähtyä. Ohjeeksi tästä ei nyt sitten kuitenkaan ole, sorry! Oon tehnyt nyt kaks kertaa. Ekalla kertaa jotain litra vettä ja desi saippuaa o

Diy pyykkietikka

Mä oon jo jokin aika sitten siirtynyt käyttämään vallan pyykkietikkaa huuhteluaineen sijaan. Viime viikolla sen sijaan että olisin hakenut kaupasta valmiin tuotteen, tein netistä  kuinka sitä vois tehdä itte ja edullisemmin. Eipä tuo mitään rakettitiedettä ollut, haaste oli lähinnä mistä eteerinen öljy.  Mä halusin sitä heti ja muutenkin en oo pariin vuoteen tilannu mitään nettikaupasta, joten lähikaupasta pitäisi löytyä. Joku oli käyttänyt ihan saunatuoksuja, joten päätin aloittaa kans niillä. Mandariini ja greippi toimivat hyvin, paitsi luin sitten myöhemmin että sitrusöljyt ei oo pyykkikoneelle hyväksi.  Eilen piti tehdä lisää ja Rajamäen väkiviinaetikkaa lisäksi ostin Salmiakki tuoksuöljyn ( siinäkin on appelsiinia, huoks) Vielä on kokeilematta miltä salmiakkitipat puhtaassa pyykistä tuoksuu. Öljytipat kelluvat selvästi pinnassa, joten muistaa ainakin ravistaa ennen koneen lokeroon laittamista. Pulloihin liimailin etiketit

Asuntovaunun maalausta

Syksyllä isännys ähisi eräänä iltana muutaman tovin ennen kuin sai vaunun liinojen, pyöreiden puukalikoiden ym avulla hinattua talliin. Ei riittänyt että otti pois renkaat, myös akselin joitui ottamaan pois alta että mahtui ovista sisälle. Tallissa se on odottanut kevättä ja innostusta. Lämpöiset päivät saivat innostuksen heräämään. Joten tämän vappuviikonlopun projektiksi otettiin vaunun maalaus. Hiomista ja teippausta. Pellikattomaalia ja sähkökäyttöinen ruisku. Valkoista ja harmaata.  Tässä vaiheessa näyttää aikastakin hyvältä!?! Vanhenenee ihan silmissä... hyvällä tavalla! :D Saa nähdä mikä on lopputulos. Kolmaskin väri tähän vielä tulee (+mustat listat). Arvaatko mikä? ;) Tältä näytti su illalla, kun ekaa harmaata kerrosta vedettiin. Päivällä sataneen valkoisen lumen ja harmaiden pilvien kunniaksi?  Tässä meidän inspiraatio kangas väritykseen: Vaaleanturkoosia tietenkin saa meidän vaunu vielä pintaan