perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kuningatarhillo

Olen selvästikin löytänyt itsestäni 
Jonkin sisäisen ja salaisen hilloajan...



Syksyllä keittelin ekan kerran puolukkahilloa 
ja jokin aika sitten toisenkin satsin.

Viime viikolla innostuin kokeilemaan ja 
kuluttamaan marjoja pakkasesta ja keitin
Kuningatarhilloa.




Itse hillon keittäminenhän on helppoa ja nopeaa puuhaa...
Lasipurkkitouhut sen sijaan hieman tökkii edelleen.
Voihan ne hillot toki pakastaakin, 
pakkasesta löytyy paremmin tilaakin.


Parhaimmillaan kuningatarhillo on ollut tähän mennessä 
kääretortun välissä kerman ja rahkan keran.


Olen myös alkanut itsekin syödä puolukkahilloa tätä myötä.
Puolet kun on sokeria niin täytyyhän sen maistua? :D :D
Tämä taas on mielestäni parasta kanafileiden kanssa.

Syksyllä täytyy koittaa itse keitellä ens kertaa siten omenahilloa.
Sitä kuluu ainakin kierrepullissa.


Mikäs sinun lempihillo on ja minkä kanssa?
Mitä yhdistelmiä kannattais kokeilla? :)

Maaka







4 kommenttia:

Maaka kirjoitti...

Ohjeet löysin muuten googlettamalla Marttojen ja Dansuckerin sivuilta :)

Anonyymi kirjoitti...

Vadelma-punaherukkahillo, karviais-banaanihillo, punaherukka-tähtianishillo ja mansikka-limettihillo on mun suosikkeja. Astianpesukoneesta saa purkit suoraan puhtaana ja kuumana käyttöön. Mikrosta saa myös nopeasti purkin käyttöön, kun keittää siinä vettä.

Maaka kirjoitti...

Hauskan kuuloisia yhdistelmiä :) Pitääpä muistaa syksyllä kokeilla.
Lasipurkeissa hieman ärsyttää säilyttäminen, niin tyhjien kuin täysien :D minitrip pussiin ja pakkaseen tuoreeltaan on niin helppoa. Mutta toisaalta hillot tuntuvat kuluvan helpommin kun ovat heti valmiita 😊

Anonyymi kirjoitti...

Tee mikrossa pieni erä hilloa aina kun tarvitset. Ei tarvitse säilytellä.