lauantai 28. helmikuuta 2009

Ostoksilla...

Eilen oli siivouspäivä ja kun sain yläkerran siivottua, otin isännän kotiuduttua tinttaiset tenavat ja lähdin shoppaileen. Koska meidän 8kk ei huoli pulloa eikä oikein kiinteitäkään, ei voi vie tehdä toisin päin. Kerran tein näin Ennin aikana myös. Ja kyllä sen ansaitsee. Kun on yrittänyt revetä moneksi, tenavat sekaa sen minkä on yrittänyt saada valmiiksi ja joku on jotakin koko ajan vailla. Kylläs te perheelliset tiedätte!

Äitini tapaakin olla apuna, mutta oli nyt meiltä saadussa mahataudissa. Tiettekö mitä, isä tuli ja puristeli mun kans matot ja petivaatteet! Ei voi olla kuin nöyrästi kiitollinen 72-v isälleni! Ja äidille myös! Pakkaa vain naurattaa kun isän kans puristelee: Paappa on päivät pitkät puupölys, mut apua kun peitto pölähtää... :D

Nää oli pakko ostaa, kun sai niin halvalla! Kuviskin näkyy kun ovat naarmuuntuneet, mut sehän on asiaan kuuluvaa ajan patinaa ;) Olis ollut kyllä "rouvan parkki" kylttikin ja aiheellinen sellainen sillä mä oon tarkka auton paikasta. Mutta mä osaan muutenkin siis ajaa auton paikoilleen eikä kyltille olisi ollut hyvää paikkaa (=liian näkyville olis tullut) Mopoa ei vielä onneksi oo, joten annetaan eteenpäin tai jätetää odottamaan sitä aikaa, joka taitaa tulla liian nopeaa..

Löysin ihanan valkoisen meriaiheisen taulun. Mietinkin jotain uutta yläkerran kylppäriin. Teema pysyy samana, mutta jotain uutta :) Keittiöpyyhkeet tuskin päätyvät tässä muodossa käyttöön vaan käytän kankaan muuhun tarkoitukseen. Joskus. Kaapit pullistelee kankaita. :D Pikkuraastin ihan vain silmän iloksi ja suklaan kunniaksi!


Auttaisko nämä kyltit tenavia tuomaan likapyykkinsä oikeaan paikkaan???


Turha luulo että olisin selvinnyt ilman vaate ostoja Ealle. Sai 8v:kin paidan. Reipasta palloa ja raitaa kesäksi! Meriaihe näissäkin? Mhh..
Ostin sukkia ja kalsareitakin ja Enni osti hm:ltä itselleen suloisen pupun.
Tupa tuoksu puhtaalle ja saunassa rätisi tuli kun kotiuduimme illalla. Isäntä lähti tänään vuorostaan shoppaileen... On ollutkin monta tuntia poikien kans matkassa. Oon saanut ostokset paikoilleen ja jotain ommeltuakin :) kun ei mee aika tuvan järjestelemisessä. Pyykkiä vain välillä laittaa pyörimään.
Kohtasin mä muutakin ystävällisyyttä eilen. Lähties totesin et pitäis kyllä jäädä pihaa kolaamaan, mut tenavat piti saada pois kotoa. Mä tykkään kolaamisesta ja hoidan sen pää sääntöisesti, ku isäntä on sitä mieltä että kyllä ne lumet juhannukseksi sulaa. :D Kun tulin kotiin totesin pihan kolatuksi. Miestä kiitellessäni j ihmetellessäni kuinka oli ehtinyt, paljastui että veljeni oli ollut meillä lasten kanssa pihalla leikkimässä ja kolannut samalla pihan :) Tallusteli juuri taas pihaan pojan kanssa. Täytyy mennä vielä kiittämään. Heps! (Illalla laitoin viestin :))
Iloista maaliskuun alkua!

13 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Sanattomaksi jäin, kun katselin viimeistä kuvaa....
I H A N A
LApsenkaltaiseksi.....niinpä!
Halituksen pikkuisen hälle lähettelen....

Pirtsakoita vaateostoksia olette tehneet! Tykkään kovasti reippaista raikkaista peruslastenvaatteista:)

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ollut oikein onnistunut shoppailureissu:)
Kivoja nuo kyltit!
Mukavaa maaliskuun alkua!
Eiks se ollut niin, että maaliskuu maata näyttää...ja talitintti maaliskuussa...se tietää kevättä!

Maaka kirjoitti...

Pusuttelenkin puolestasi :) Ennille ostelin kahden pojan jälkeen niin vaaleanpunskua, että nyt tarvii jo muutakin. Pallosta olis ollut vaalpun:kin tarjolla mut 10v sano et punainen sopii paremmin.:)Punanen on luonnos hieman kylmemmän värinen. Raikkaat kylmät värit on mun makuuni.

Maaliskuun hankikelejä tässä odotellaan ja jos sitten rupeais sulattamaankin :)Upea luminen talvi ollut, ei mustaa maata ja loskaa! Taivaan Isälle kiitos tästä talvesta!

Heli kirjoitti...

Voi, mikä orvokkisilmä pienimmäisenne onkaan! Kertakaikkisen valloittava typykkä!

Mistä löysit noin hauskat kyltit? Omaankin autokatokseen laittaisin, ja lisäksi tupaantuliaislahjaksi juuri muuttaneelle ystävälleni.

Mukavaa maaliskuuta!

Maaka kirjoitti...

Vielä on mustikkasilmät, mutta sisaruksila ei kenellekään ole jäänyt isän sinisilmiä. Vanhimmallakin on 2,5vuotiaana kuvas huikaisevan siniset silmät ja nyt löytyy kaikkia muita värejä silmistään muttei sinistä :D

Enkelin eväspussissa niitä oli. En tie oliko kaikki siinä tarjouspöydällä 3e/kpl Landry kyltit Tiimarista.

paivi kirjoitti...

hei,
mistäs löytyy nuo ihanat pallokuvioiset vaatteet?tahtois kyllä tytöilleni...

mimmuli kirjoitti...

Oi miten ihana vavi sulla on=)) Silmät on niiiin pööreenä ja oikea ihana söpöläinen.

Kvoja ostoja olet tehnyt...minulla on myös laudry kyltti ja samanlainen magneetti=))

Minttu kirjoitti...

Heippa,
Hauskoja hankintoja nuo ylimmät kyltit... :D Suloinen on teidän pienokainen... :) Toivottelen mukavaa illan jatkoa! <3
Terveisin Minttu

Maaka kirjoitti...

Mä kovaa laitoin vastaus paiville ja mimmulille, mut en sitten huolehtinut loppuun asti ilmeisti :(

Palloasu Lindexiltä. 5.95kpl

Kiitos, kiitos teille kaikille fiksuille naisille Eeakeetan kehumisista :D eistä ei voi olla pitämättä ;)

Laundry kyltit sain jopa jo paikoilleen. Kaks puoliteipillä varaajaan joka on pesutornin vieres. Kovaa koitit sihdata suorahan, mut isäntä väittää et tuli vinohon. ÄÄh, mulla on tarkka sihti :D, sillä on silmis vikaa vain...

Deborah kirjoitti...

Kivoja ostoksia ja kuvia sulla täällä. Mutta kaikista ihanin ja hyvää mieltä tuova on tuo viimeinen kuva, ihastuttava päivänsäde!:)

Johanna kirjoitti...

Kiitoksia viimeisestä! Ja kiitos aivan ihastuttavasta lakista! Auringonpaistetta keskiviikkoosi!

Maaka kirjoitti...

On se ihanaa kun joku hymyilee kuin aurinko aina minut nähdessään :)Eli päivänsäteeni todellakin!

Olkaa hyvät vain! Näkemisiin! :)

Lennu kirjoitti...

Kiitos vierailustasi Maaka!
Onpa säteilevän näköinen lapsonen.
Laundry-kyltti on tosi kiva ja teillä on kotona niin valoisaa ja avaraa. Valitettavasti minulle ei avautunut kaksi kuvaa postauksessasi, joten arvailuksi jäi mitä siellä on oikein tapahtunut, hih. Kivaa torstaita toivottelen, Sinisestä Enkelistä Lennu!