Siirry pääsisältöön

Veikan huone

Esikko halus itselleen toisenlaisen sängyn:
ei enää "sohvasänkyä, jonka pitää olla aina seinää vasten
vaan tavallisen!
Mamman ja paapan varastosta löytyi sopiva ehdokas ja
maanantain neiti sai "uuden" sängyn.
Tämä aiheutti tietenkin liikehdintää yläkerrassa
eli ruuraista ollaan oltu ja vielä on hommia ja viimeistelemistä jäljellä.


Emman ja Artun huoneissa sain ikkunat pestyä (Jee!)
Ja samalla kun muutenkin siivosin yläkertaa,
olin Artunkin huoneessa hieman ruuraista :)
Tämä makuuhuonehuone on muuten ainoana
AINA ollut samassa käytössä.


Pikkuparvi sai lähteä
ja toinen jatkojaloista hyllyksi päätyyn.
Ja sänky vaihteeksi toiseen nurkkaan.Tämä nojatuoli kuuluu meidän vanhaan
+10v sohvaryhmään ja joutui liikehdinnän takia
tänne, missä saa nyt enshätään odottaa kohtaloaan...
Se on kyllä tosihyvä istua.


H-H:sta seinätarra/pituusmitta 5,95e
Uudelleen liimautuva, todellakin. ;D
Ei pysy vinyylitapetissa, joten sitä on
uudelleen liimailtu useaan otteeseen.
Pitää kai siirtää se kaapinoven sisäpuolelle.
Enni huoneessa prinsessa linna pysyy hyvin paikkoillaan kaapin kyljessä.

Vieressä meidän pienen vaatehuoneen ovi,
josta pääsee myös kokille.


"Koulupöytä" ;)
harvinaisen tyhjänä legoista!
Siinähän mahtuis nyt vaikka tekemään jotakin;
vaikka läksyjä?!?


Uuu!
Lisää ihania, kauniita sisustusesineitä :D
Näitä meillä riittää ja lisää senkuin toivotaan.
No, täytyy myöntää että mielummin ostan legoja pukinpussiin
kuin pleikkapelejä!


Vielä saa olla pikkupojan fiilistäkin huoneessa,
mutta saa nähdä kuinka kauan...Tänään kun siivosin alakertaa totesin,
että työhuoneen pöyrällä on
aikastakin monta
keskeneräistä projektia.

Nämä sain eilen onneksi valmiiksi.


Idea täältä ja
kankaat kesälomareissulta Ikean poistopisteetä.

Niin ja arvatkaa muistinko ottaa mukaan
kauppaan lähties???

Kommentit

Vekarus sanoi…
Ihana tuo merirosvoseinätarra! Teillä on noita samoja sisustusesineitä, joita meilläkin hyllyt notkuu :-)

Hienot kassit teit!
Anonyymi sanoi…
Meilläkin on tuollaisia sisutusesineitä monen monituisella hyllyllä. Ollaan tehty ihka omat hyllyt juuri noita "säästöjä" varten, mutta eiväthän ne riitä. Sisustusjuttuja löytyy sitten aivan joka paikasta: kaikilta mahdollisilta hyllyiltä, sängynaluslaatikoista, lattialta ja jopa petistä. Ja ikinä niitä ei kuulema liikaa. Nooo, niinhän minäkin sanon astioista ja monesta muustakin jutusta...

Mökö
Lennu sanoi…
Kivat kassit olet ommellut. Sopii pieneen tilaan ja aina pysyvät matkassa varmaankin.
Minäkin rupesin muistelemaan meidän poikien legopalikoita, välillä rikkalapion ja harjan kanssa otin niitä laatikkoon kun lojuivat lattialla. Voi niitä päiviä.
Kotivalo sanoi…
On kyllä kivan näköinen tuo pituusmitta! Juu, kyllä se vaan niin taitaa olla, että kun kotona on lego-ikäinen pikku-ukkeli tai -akkeli, niin ei se koti niin kovin sofistikoitunut voi kaiken aikaa olla. Pääasia, että kaikki viihtyy, ja kuviin ja kutsuille voi aina siivota = )
Maaka sanoi…
Legoissa on se ikävä puoli että, jos niiden päälle astuu se aiheuttaa kiukkua ;), ne ovat pieniä; suuhun ja imuriin sopivia... Onneksi vaikka Ea niitä on suuhunsa pari kertaa suuhunsa sovittanutkin, hätää ei ole ollut.

Arnon ollessa taapero, joku taivasteli kun poika oli pikkulegojen keskellä: Eikö se syö niitä! Emma: Miksi se niitä söis, ei se syö ruokaakaan! :D
Maaka sanoi…
Totesin kans että pitäis hakea paremmat sängynaluslaatikot, voi niihinkin laittaa noita kokonaisia...
Taru sanoi…
Kivat noi kassit!! Kaivan heti muovikassin jostain ja etin kankaan valmiiksi. Toivottavasti osaan tehdä moisen...
Maaka sanoi…
Kyllähän sä surautat tuollaisen alta aikayksikön :)

Noita reunoja oli typerä ommella ja mun täytyy myöntää että meni hetki ennenkuin hokasin kuinka tuo sivuvekki ommellaan. Taittelin oikeinpäin asentoonsa ja ongelma tuli kun olis pitänyt nurjalta ommella. :D Ajattelin liian vaikiasti tai sitten en ollenkaan ;D Löytyi se maalaisjärki sitten lopulta.
Niinu sanoi…
Toi kello on mahtava!
Meitin poika juuri sanoi tarvitsevansa seinäkellon huoneseensa!Mistä olette moisen löytäneet?
Sopisi niin hyvin meillekin kun pojan huoneesta löytyy valkoista,mustaa,harmaata ja limenvihreää:)
Maaka sanoi…
Tuo tais olla tiimarista, mutta on niitä halpa-hallissakin. Arno sen valitsi. Sally-kellokin olis äiskälle kelvannut ja ONNEKSI ei halunnut salamaa. Olis jäänyt kello pian ostamatta :)
Anonyymi sanoi…
Hei! Teillä on tosi kaunis koti!
Jäin pohtimaan mitä tarkoittaa "ruuraista"...? Ei sano hämäläiselle mitään tuo sana :)
T.Lotta

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy saippua ja nestesaippuaa

Olin syksyllä kansalaisopiston saippua kurssilla, ja tein urakalla useammanlaista saippuaa näiden kahden laadun lisäksi. Muutaman viikon päästä siitä tormäsin litran oliiviöljypulloihin 0,50e kpl, joten sitten pidin vielä saippuapajan kotonakin 😄 Meillä on suihkussa käytössä palasaippua. Ne on virkkaamissani pussukoissa, joissa niitä on kätevä käyttää ja sitten ripustaa hygienisesti kuivumaan. Näin korona aikana nestesaippua kului kovasti käsiä pestäessä ja ne myös kuivattivat käsiä. Joten päätin kokeilla onnistuisiko nestesaippua itsetehdystä palasaippuasta. Raastoin perusohjeella tehtyä palasaippuaa ja yhden hunajasaippouan lisäksi. Saippuaa oli muuten nautinto raastaa,  just täydellinen koostumus. Tutkin ohjeita netistä ja valitsin yksinkertaisimman. Koska vesi on nestesaippuassa se pilaantuva osa, keitin sitä vähintään viis minuuttia ja annoin jähtyä. Ohjeeksi tästä ei nyt sitten kuitenkaan ole, sorry! Oon tehnyt nyt kaks kertaa. Ekalla kertaa jotain litra vettä ja desi saippuaa o

Asuntovaunun maalausta

Syksyllä isännys ähisi eräänä iltana muutaman tovin ennen kuin sai vaunun liinojen, pyöreiden puukalikoiden ym avulla hinattua talliin. Ei riittänyt että otti pois renkaat, myös akselin joitui ottamaan pois alta että mahtui ovista sisälle. Tallissa se on odottanut kevättä ja innostusta. Lämpöiset päivät saivat innostuksen heräämään. Joten tämän vappuviikonlopun projektiksi otettiin vaunun maalaus. Hiomista ja teippausta. Pellikattomaalia ja sähkökäyttöinen ruisku. Valkoista ja harmaata.  Tässä vaiheessa näyttää aikastakin hyvältä!?! Vanhenenee ihan silmissä... hyvällä tavalla! :D Saa nähdä mikä on lopputulos. Kolmaskin väri tähän vielä tulee (+mustat listat). Arvaatko mikä? ;) Tältä näytti su illalla, kun ekaa harmaata kerrosta vedettiin. Päivällä sataneen valkoisen lumen ja harmaiden pilvien kunniaksi?  Tässä meidän inspiraatio kangas väritykseen: Vaaleanturkoosia tietenkin saa meidän vaunu vielä pintaan

Kaks mattokaverusta

Värkit eivät riittäneet kahteen samanlaiseen Eikä varsinkaan taidot  siihen että raidat olis  justjetsulleen. Ei ainakaan kun lisäkuteen oli saman välisiä kyllä, Mutta aivan eri vahvuista. Joten tein toisen suosiosta erilaisen, mutta kaveriksi tunnistettavan. Peruspalttinaa kolmella sukkulalla ja ruusukas kuviointia. Eka matto säntillinen. Toinen flowssa ajelehtivan? :D Kuvioita mitenkä sattui keksimään. Aina ei ajatus ollut mukana, Kudoin ja purkaisin.  Välillä ajatus oli vain kun sais valmiiksi. Kauhistutti kuinka kovaa reunan kiemurtelee. Mutta vihdoin se oli valmis. Kun suljin kudontapiirin oven takanani, maanantaina hautajaisten jälkeen, se tuntui  erään aikakauden päätökseltä. Ja matto sen jakson muistolta ja kuvaukselta. Annoin anteeksi itselleni maton epätäydellisyyden. Itseasias se on ihan hyvä, Oppisin ja kädentyön jälki näkyy. Syksyllä täytynee mennä harjoittelemaan lisää :) Näiden tyynyjen kangas on muuten tuliaisena Kyproksella  3€/metri.