Siirry pääsisältöön

"lautaseinää"


Viikko sitten yhtenä yönäolohuoneen peräseinä sai ylleen uuden kuosin,
lautaseinätapettia poikkipäin.Koko huoneen tunnelma muuttui täysin!

Mitätön ja huomaamaton seinä on nyt 
katseenvangitsija,


joka ihastuttaa tai kauhistuttaa! :D

Harmi, ettei kuvat tee sille oikeutta :/Iskälle tuli myös nostalgisia tunnelmia:
"Voi, ala-asteen kuusijuhla lavasteineen!"


Silti me siitä itse tykätään!
Taulu ei nyt oikeen sovi, mutta peiliä odotellesssa.... ;)


Tiimarista lähti mukaan uus pyöreä tyyny kauriineen
uuden seinän kunniaksi.

Maaka

Kommentit

näyttää ihan oikealta!
Mistä hankit tapetit? täällä olis kans seinä joka tarttis vähän 'jotain' hienompaa.
~M~
katjainkeri sanoi…
Samaa kysyn minäkin: Mistä tuo ihana tapetti on?
Mahtavan näköistä!
Maaka sanoi…
Tää on "villitä kauppiaalta", mut koitan ettiä vyötteen niin saa tapetin tiedot ja voinpa kysä mitä kautta on tilattu. am-markkinoiti vois olla yks mahdollinen.
Anonyymi sanoi…
Kaunis =)teija
Anonyymi sanoi…
On hieno, koska on niin erilainen mitä nähnyt. Voisi sopia moneenkin paikkaan.
Anonyymi sanoi…
Ompa kyllä aivan ihana tapetti! Minäkin olisin kiinnostunut,että mistä tätä tapettia mahdollisesti saisi?
-Johki
Unknown sanoi…
Luulin että seinä on oikeasti laudoilla peitetty. Vaikka luin tekstin niin en tajunnut, että kyseessä on tapetti. Kaunis!! Ihania ovat myös nuo tontut:)
Satu sanoi…
Siis nyt tämä tuli oikeaan aikaan!! Tota tapettia olen ostamas (K-raudasta) mutta tila johon tulee vaatis vaakaan ja nyt näen että SE ON TÄYDELLINEN!!!! KIITOS :)
JOHANNA sanoi…
Tuo tapetti taitaa olla just samaa mitä otin koepalan prismasta. Näyttää kyllä hienolta!!!
Siis aivan UPEA seinä ja siis todellako on kyse tapetista, ei uskoisi! Hyvää joulua koko perheellesi, terkuin blogisi lukija Napapiiriltä :)
Unknown sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Hilsu sanoi…
Ihana tapetti, eihän tuo voi ketään kauhistuttaa <3 Se on kaunis ja tuo mukavasti maalaistunnelmaa, tykkään!
Maaka sanoi…
En löytänyt kotoa enää vyötettä ja nyt ehtinyt käydä liikkeessäkään.

Vastaavia on nyt tosiaan tarjolla muitakin. Tuo on paksu vinyylitapetti ja on tosiaan vanhan maalatun seinän näkönen livenäkin. Ensiommäinen vieras kävi koittamassa seinää: "ai tää on tapettia!":)

Palaan asiaan, laitan tapetin tiedon postaukseen....
Unknown sanoi…
Mahtavan näköinen! Samankaltaista on meillä makuuhuoneessa, tosin toisinpäin :) Meidän tapetti on Vallilan Nwe England-sarjaa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy saippua ja nestesaippuaa

Olin syksyllä kansalaisopiston saippua kurssilla, ja tein urakalla useammanlaista saippuaa näiden kahden laadun lisäksi. Muutaman viikon päästä siitä tormäsin litran oliiviöljypulloihin 0,50e kpl, joten sitten pidin vielä saippuapajan kotonakin 😄 Meillä on suihkussa käytössä palasaippua. Ne on virkkaamissani pussukoissa, joissa niitä on kätevä käyttää ja sitten ripustaa hygienisesti kuivumaan. Näin korona aikana nestesaippua kului kovasti käsiä pestäessä ja ne myös kuivattivat käsiä. Joten päätin kokeilla onnistuisiko nestesaippua itsetehdystä palasaippuasta. Raastoin perusohjeella tehtyä palasaippuaa ja yhden hunajasaippouan lisäksi. Saippuaa oli muuten nautinto raastaa,  just täydellinen koostumus. Tutkin ohjeita netistä ja valitsin yksinkertaisimman. Koska vesi on nestesaippuassa se pilaantuva osa, keitin sitä vähintään viis minuuttia ja annoin jähtyä. Ohjeeksi tästä ei nyt sitten kuitenkaan ole, sorry! Oon tehnyt nyt kaks kertaa. Ekalla kertaa jotain litra vettä ja desi saippuaa o

Asuntovaunun maalausta

Syksyllä isännys ähisi eräänä iltana muutaman tovin ennen kuin sai vaunun liinojen, pyöreiden puukalikoiden ym avulla hinattua talliin. Ei riittänyt että otti pois renkaat, myös akselin joitui ottamaan pois alta että mahtui ovista sisälle. Tallissa se on odottanut kevättä ja innostusta. Lämpöiset päivät saivat innostuksen heräämään. Joten tämän vappuviikonlopun projektiksi otettiin vaunun maalaus. Hiomista ja teippausta. Pellikattomaalia ja sähkökäyttöinen ruisku. Valkoista ja harmaata.  Tässä vaiheessa näyttää aikastakin hyvältä!?! Vanhenenee ihan silmissä... hyvällä tavalla! :D Saa nähdä mikä on lopputulos. Kolmaskin väri tähän vielä tulee (+mustat listat). Arvaatko mikä? ;) Tältä näytti su illalla, kun ekaa harmaata kerrosta vedettiin. Päivällä sataneen valkoisen lumen ja harmaiden pilvien kunniaksi?  Tässä meidän inspiraatio kangas väritykseen: Vaaleanturkoosia tietenkin saa meidän vaunu vielä pintaan

Mä kanssa paimenten

Mä kanssa paimenten  käyn seimen äärehen,  käyn lasta katsomaan,  mä olkivuoteessaan,  mun tähteni syntyi Hän tänne. Mä kanssa enkelten  nyt laulan kiitoksen,  kun Herra armossaan  tuo rauhan maailmaan,  myös mulle Hän rauhansa antoi.  Meillä ei juuri tuvassa joulutunnelma lisäänny, mutta mielessä ja puuhissa kylläkin joulumyyjäisvalmistelujen myötä. Tähän seimiaiheeseen jäin kiinni viime vuonna  ja olen siihen edelleen aivan rakastunut. Tontut olisivat myyvempiä, mutta näitä haluan tehdä. Noitten kolmiovinen alkuperäinen idea oli sellainen kuusijuttu, mutta tämmönen idea niistä jalostui. Meillä Suomessa, kristitty maa vaikka olemmekin, ei seimi asetelmia juuri ole tarjolla, sillä ilmeisesti ei juuri kysyntääkään ole? Pinterestissä mulla on taulu, jonka nimi on nativity, koska en keksinyt sille suomenkielellä parempaa nimeä. Mutta ei selvästi kääntäjäkään?! Sanan  nativity  käännös  englanti-suomi Sanaa  nat